MENU
X

2-Biz - bluse - bukser - skjorte - nederdel

Byd den nye forårskollektion fra 2-Biz velkommen. Den imponerer med de smukke print i stærke farver. Forårsnyhederne byder på de smukke kaleidoskop print og de kendte bukser Kaxy og Celona i nye farver. Se hele den nye kollektion herunder og find dit nye forårsoutfit.

Se vores udvalg af 2-Biz bukser, bluse, nederdel, shorts, kjole, jeans, blazer, vest og her.

1 til 36 af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

2-Biz Stort udvalg af kvalitetstøj

2-Biz henvender sig særligt til den moderne kvinde på 25+, som søger elegant tøj med både et klassisk og tidsløst snit. Denne kvinde sætter pris på et stort udvalg af moderigtigt tøj, som hun kan sammensætte på kryds og tværs. 

Brandets mange flotte kollektioner bærer præg af feminine detaljer, spændende materialer og en flot forarbejdning. Tøjet passer til den moderne kvinde, som bare elsker farver, komfort og sjove livlige materialer. Teamet bag brandet 2-Biz, arbejder med et helt univers af mønstre og detaljer, som de kombinerer og overfører til deres klassiske designs. 

Hver eneste sæson kommer 2-Biz med overraskende designs og tøj der signalerer både høj kreativitet og opfindsomhed. Der lancere årligt  6 kollektioner, hvilket betyder, at 2-Biz er hurtige og gode til at opdage de nye trend og tendenser. Dette ses også tydeligt i deres kollektioner.  

Få moderne og smart tøj fra 2-Biz, som fremhæver de flotte former ved enhver type kvindekrop. Se vores udvalg af 2-Biz her på siden. 

2-Biz er et moderne og unikt tøj brand, som følger med nutidens mange trends og tendenser. Brandet designer tøj til den moderigtige kvinde, der elsker farver og mønstre, og som ikke er bange for at skille sig ud i mængden. 

Et vigtigt fokus hos 2-Biz er kvalitet og funktionalitet og med deres mange kollektioner, der falder i de skandinaviske kvinders smag, har 2-Biz som dansk modetøjs brand bevidst sit fulde værd. 

Brandet er i dag stærkt repræsenteret i hele Skandinavien med deres store udvaæg af moderigtigt tøj. Virksomheden ligger stor vægt på, at deres tøj har det helt rette forhold mellem kvalitet og pris. 

En særlig genkendelig varer fra 2-Biz er deres smarte og velsiddende Kalona buks. Buksen er en 7/8 model, som altid kan fås i sæsonens mange flotte farver. Denne buks er kendt for sin gode pasform. Derudover kan buksen også kendes på sine ikoniske tre knapper ved buksens lommer. 

2-Biz designer alt fra flotte kjoler og bluser til smarte knickers og sporty pulovers. 

Her hos Tryde Andrés er vi vilde med 2-Biz og deres klassiske og tidsløse styles. Du vil her på siden kunne se vores udvalg af 2-Biz tøj.