MENU
X

Badedragter

Nøje udvalgte badedragter i feminine designs fra førende mærker. Vælg den model, der passer bedst til stilen og formålet uanset om den skal være forførende, sporty eller praktisk. Den gode badedragt kan være en klassisk med brede stropper i ensfarvet materiale. For andre kan den mere trendy model med smalle stropper og en flot udskæring være det helt rigtige valg. Se det store udvalg og lad dig inspirere af sidste nye badetøjsmode.

17 vare(r)

pr. side

Praktisk og flatterende

En badedragt er det naturlige valg for mange kvinder på badeferien eller i svømmehallen, hvis det ikke skal være for afslørende. Mange leder efter en model, der er praktisk i form af gode stropper, men som også giver en rigtig god støtte til barmen. Her kommer den klassiske Rainbow badedragt fra Saltabad virkelig i spil. De ikoniske striber er lavet i et mønster, der har en slankende effekt, og så er benudskæringen lav og giver god dækning af hofter og det øverste af låret. De gode modeller er lavet i høj kvalitet og findes ikke i mange butikker. Derfor møder du ikke så tit andre i den samme model, som den du har valgt. For nogle er det afgørende, at der er justerbare stropper, så du også på den måde kan give barmen et ekstra løft. For andre er det vigtigt med de gode draperinger henover maven. De holder nemlig inde på maven og giver et flatterende look, hvis du har lidt, du gerne vil skjule. Hvis det er sådan en type, du går efter, kunne Argentina modellen fra Missya være et godt valg til dig. Den har både de justerbare stropper men også drapperinger henover maven. Den flotte knude ved barmen fremhæver og giver støtte på en super flot måde. Enkel og klassisk med et feminint touch.

Den feminine badedragt med detaljer

Der findes mange fine modeller, hvor der rigtigt er kælet for de feminine detaljer. Det kan være med en smuk flæse i udskæringen eller en fin sløjfe på hoften eller skulderen. Nogle gange er det materialet i sig selv, der spiller en vigtig faktor, når den helt rigtige badedragt skal findes. Et smukt blomsterprint eller fine kirsebær kan gøre, at den skiller sig ekstra meget ud og vækker opsigt på stranden eller i swimming poolen. Missya står bag de populære one shoulder badedragter, hvor der kun er en enkelt strop. Den giver det lækre bandeau look, men holder samtidigt stadig godt på barmen.

Den eksklusive og forførende bademode

Skal din badedragt skille sig lidt mere ud end de fleste, samtidigt med at den gerne må give den gode støtte, skal du måske kigge lidt nærmere på de gode modeller fra PrimaDonna og Marie Jo. Her er alle de gode egenskaber fra undertøjseksperterne overført til badetøjet, så du ikke går på kompromis med det det gode hold til barmen, når du vælger den model, der passer til dig. Stilen er lidt mere eksklusiv og der er styr på både pasform og materiale. Moden følger den voksne stil, der leder tankerne hen på den franske riviera. Badedragterne fra Marie Jo er ofte lavet som en bandeau, der er skåret lige henover barmen, og hvor der medfølger en halterneck strop.

De nyeste trends indenfor badedragter

Uanset hvilken type badedragt du er på udkig efter, er du garanteret et stort udvalg hos Tryde Andrés. Vi udvælger de forskellige modeller med nøje fokus på design, pasform og sæsonens hotteste trends. Der er tænkt på både de rigtige farver og de flotteste prints, så du kan være helt sikker på, at din badedragt bliver lagt mærke til på ferien eller den lokale strand. Nogle kvinder foretrækker en halterneck model, der går op omkring halsen, andre ønsker en badedragt med aftagelige stropper, så der ikke kommer mærker efter solen. Det kan også være, at en badedragt bare skal være helt neutral. Derfor er det også muligt at finde en god, ensfarvet model uden for mange detaljer, men bare i god kvalitet og med en god pasform. Denne sæson kommer du til at se meget mere til lyse lavendel farver, glimmer og pang. Det er en god blanding af alt det gode fra 90'erne blandet med nutidens mode fænomener.