MENU
X

Badetøj til kvinder

Få styr på bademoden med en lækker bikini eller badedragt. Du finder altid et lækkert udvalg hos Tryde Andrés fra mærker som Missya, Marie Jo og PrimaDonna.

1 til 36 af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Få det bedste badetøj til kvinder hos Tryde & Andrés

Vores fantastiske udvalg af badetøj er skabt med dig i tankerne, så du kan føle dig godt tilpas og se fantastisk ud på stranden eller ved poolen. Uanset om du leder efter en trendy badedragt eller et flot bikinisæt, har vi lige det, du har brug for til din sommerstil!

Vi ved, hvor vigtigt det er for kvinder at finde badetøj, der passer perfekt til deres krop og stil. Derfor tilbyder vi badetøj til kvinder i alle former og størrelser. Uanset din størrelse, har vi noget for enhver smag. Vores sortiment inkluderer både størrelser fra XS til XL og plus size badetøj, så du kan være sikker på at finde noget, der passer til dig.Vores badetøj er ikke kun stilfuldt, det er også fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og komfort. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sit badetøj, og derfor har vi nøje udvalgt hver eneste style for at sikre, at du kan bevæge dig frit og komfortabelt, mens du ser fantastisk ud.

Tag et kig på vores hjemmeside og udforsk vores brede udvalg af badetøj til kvinder. Vi har alt fra elegante badedragter med flatterende udskæringer til trendy bikinier i forskellige farver og mønstre. Uanset om du er til en klassisk stil, en bohemevibe eller en sporty look, har vi det badetøj, der passer til dig og din personlige stil.

Hos Tryde & Andres er vores mission at gøre badetøjsshopping til en sjov og fornøjelig oplevelse for kvinder. Vores venlige og hjælpsomme team er altid klar til at assistere dig og give dig råd, hvis du har brug for det. Vi ønsker at give dig den bedste shoppingoplevelse, så du kan finde det badetøj, der får dig til at føle dig selvsikker og smuk.

Hvordan finder du den rigtige bikini til den nye badesæson?

Hos Tryde Andrés kender vi til lækkert badetøj og har et bredt udvalg af bikinier og badedragter uanset, hvilken stil du er til. Leder du efter bikinitrusser med god dækning af bagdel og mave, skal du kigge på de fine bikinier fra Saltabad og Wiki. Her er kvaliteten helt i top og der er tænkt på både pasform og design.

Må badetøjet gerne være mere ungt og hipt, har vi et lækkert udvalg Missya. Mangler du en bikini til den store barm er PrimaDonna et godt bud. Her finder du samme høje kvalitet og designs, som i PrimaDonnas bh'er. Stilen er feminin og følger moden med lækre prints og elegante metervarer. Badetøj fra Marie Jo henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde, som ønsker samme gode hold og stil, som vi kender fra Marie Jos lingeriserier. Bikinierne er feminine og lavet i høj kvalitet. Marie Jos bikinier findes både med og uden fyld. 

Har du brug for hjælp til, hvordan du finder den helt rigtige bikini, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme ind til én af vores butikker, hvor vores kompetente personale, står klar til at hjælpe og guide dig til den helt rigtige bikini til dig.