MENU
X

Bh med blonde


En god bh med blonde er et must for mange i deres lingeriskuffe. Den er feminin og måske også lidt til den sexede side. For nogle skal der helst være blonder på hele bh'en, for andre er det helt fint, at der bare er lidt blonder. Uanset hvad du er mest til, kommer du til at se et lækkert udvalg af forskellige modeller i forskellige prisklasser. Der er helt sikkert også den rigtige blonde bh til dig.

Hvordan skal din blonde bh se ud?

Når du skal finde din næste bh med blonde, er det vigtigt først at gøre op med dig selv, hvilke krav du har til bh'en. Skal den være med fyld, eller er det bedst, hvis den er uden? Må der være bøjler, eller er du mere til en trekantsbh? Når først du har gjort dig dét klart, kan du begynde at udforske de forskellige modeller og designs. Så kan du måske overveje, om den skal være gennemsigtig og dermed lidt afslørende, eller om du er mere til den slags, der dækker så meget af brystet som muligt. Det kan måske være afgørende, om du er i færd med at købe din næste hverdagsbh, eller om du gerne vil klæde dig lidt lækkert på for kæresten, næste gang I skal på date.

Når der gerne må være blonder til hverdag

En hverdagsbh behøver ikke nødvendigvis at være enkel eller kedelig, den kan sagtens være både feminin og lækker. Missya står bag den populære Tanya bh, der er lavet med med den fineste blonde, der dækker hele skålen og fortsætter op til stroppen. Når man bruger blonden på den måde, har det både en praktisk effekt, der holder barmen inde, så du undgår trælse overgange, der kan ses gennem dit tøj. Men det giver også bare bh'en et super flot og elegant udtryk. Det er en super behagelig blonde bh, du sagtens kan bruge alle ugens dage. Den kommer altid i flotte sæsonfarver, men fås også i off white og sort som aldrig går af mode.

De eksklusive blonder fra Frankrig

Er du på udkig efter en lidt mere elegant løsning, skal du kigge lidt nærmere på de smukke bh'er med blonder fra franske Simone Pérèle. Her finder du blonder på rigtigt mange af modellerne, så der handler det ligeså meget om at finde ud af, hvilken stil du er til. Den feminine Wish bh er lavet med helt fint mesh og så blonder på skålene og under skålene. Det er en plunge bh, som har en udskæring der gør, at du kan bruge den under nedringede bluser og kjoler. Wish laves i smukke farver i hver sæson men findes også altid i klassisk sort og off white.

De sexede blonder til daten

En af de mest populære blondebh'er for tiden er den smukke Karma fra Simone Pérèle. Hun findes i forskellige udgaver, så du har lidt at vælge i mellem. Den mest sexede udgave er naturligvis den sorte uden fyld og med bøjler. Den er skåret som en balconette bh og har blonder på hele skålen, der forstætter om på ryggen. Det er blondebh'en, du absolut må prøve, og som afgjort vil vække glæde hos kæresten.

Må det gerne være lidt mindre afslørende, så er Karma også lavet som en blondebh med fyld i skålene. Her går blonden uden på skålene og fortsætter på elegant vis op til stropperne. De bløde bølger er både feminine, men sikrer også at barmen bliver holdt godt på plads. Er du mest til en bh med blonder men uden bøjler og fyld, så findes Karma også i en flot trekantsbh. Den er semi afslørende og har blonder der både fortsætter op til stropperne men også om på ryggen. Til alle Karma bh'erne finder du matchende trusser med samme flotte blonder som på bh'erne.

Feminint og elegant

Den søde Jane er efterhånden blevet en af vores absolutte bestsellere. Og det er bestemt ikke uden grund. Udover en fantastisk pasform og et smukt design, så har du også her en bh, der findes i flere forskellige modeller, hvor både pasform og blonde er tilpasset, så der er noget for enhver smag. Skal det være den rene blonde bh uden fyld, så kan du vælge mellem en flot fuldskålsbh, der kan tage den lidt større barm samt en chik balconette. På begge modellerne består skålene udelukkende af blonder, der også danner en fint kant under bøjlerne. Stropperne er helt smalle splitstropper på begge bh'er for et let og feminint look. Er du mere til en blonde bh med fyld, kan du vælge den hjerteformede, som har formstøbte skåle. Her ses blonden kun langs kanten af skålene og stropperne, hvor skålene er helt glatte. Stropperne er også pyntet med små sløjfer og diskrete perler.

Du kan også gå efter Jane som en push up bh, hvor blonden er lagt uden på skålene og går lidt over skålene, hvor de giver en flot kant. Det er en super elegant bh med blonde, når det skal være lidt mere eksklusivt. Der findes fire flotte trusser til Jane serien, som alle har blonder i mere eller mindre grad.

Så er spørgsmålet blot, hvilken blondebh der passer bedst til dine ønsker og behov. Gå på opdagelse i det fine katalog og lad dig friste af de smukke designs og fine farver. Husk at mange af bh'erne findes i sort og off white hver sæson, hvor modefarverne skifter med årstiderne.