MENU
X

Sorte bh'er

Den sorte bh er et must i enhver lingeriskuffe. Uanset om den er pikant eller mere dæmpet i sit design, giver den en sexet vibe, som ikke er at underkende. Du finder altid et stort udvalg af sorte bh'er i forskellige prisklasser hos os. Så er det bare med at vælge, hvilken model der passer bedst til dig og dine ønsker.

24 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge en sort bh?

En bh er ikke nødvendigvis bare en bh - især ikke når det kommer til det sorte udgave. For nogle er det blot en basisbh, du har på under dit mørke outfit. Hvor den for andre er indbegrebet af forførende og sexet lingeri. Derfor finder du et stort udvalg af sorte bh'er hos os, så du er godt klædt på, uanset om du er ude efter et sexet design med pikante detaljer, eller den helt enkle model der er oplagt til hverdag. For mange mænd falder valget ofte på den sorte bh, når der skal findes en gave til kæresten eller hustruen. Måske ligger der heri også et diskret ønske fra hans side om, at det er den, du vælger når du skal klæde dig lækkert på til daten.

Den sorte hverdagsbh

Er du på udkig efter en god, sort hverdagsbh er den klassiske sorte Avero et super valg. Den har glatte skåle og en flot hjertefacon. Det betyder at modellen både har en god pasform, men også fungerer rigtigt godt under tætsiddende tøj, fordi den ikke syner igennem. Skal det være helt enkelt, skal du måske gå med den sorte Body Make-up Essentials fra Triumph. Her betyder den sorte farve måske mere i forhold til, om du har en sort eller mørk overdel på og ikke så meget i forhold til selve designet. Til hverdag er det ofte vigtigst, at bh'en er behagelig og har en god pasform.

Den eksklusive i sort

Når det kommer til elegant og forførende lingeri kigger vi ofte til de franske lingerimærker. Simone Pérèle står bag den smukke Délice, som er en sort plunge bh. Med sin fine mesh og delikate blonder får du her en elegant sort bh. Det forførende design gør også, at Délice ofte ender under juletræet. Det er altså en bh, som mange mænd finder sexet og gerne vil se deres kæreste i.

Den perfekte bh til daten

Vil du gerne klæde dig lidt lækkert på helt inderst, når du skal på date med ham den lækre. Så er den sorte kama bh måske perfekt til dig. Det er en af vores absolutte bestsellere for tiden. De smukke blonder og det elegante design gør den helt oplagt til daten. Den er skåret som en balconette bh og har blonder på hele skålen, der fortsætter om på ryggen. Den er lavet i flere forskellige udgaver og er en af de mest populære sorte bh'er - både blandt unge og modne kvinder. Har du ikke prøvet modellen endnu, skal den afgjort på din liste. Det vil både du og kæresten sætte pris på.

Må det gerne være lidt mindre afslørende, så er Karma også lavet som en blondebh med fyld i skålene. Her går blonden uden på skålene og fortsætter på elegant vis op til stropperne. De bløde bølger er både feminine, men sikrer også at barmen bliver holdt godt på plads. Til alle Karma bh'erne finder du matchende trusser med samme flotte blonder som på bh'erne.

Det feminine valg

Marie Jo står bag den skønne Jane, som er en vores bedst solgte bh'er. Og det forstår vi faktisk godt. Hun er en feminin sort bh med smukke blonder og et elegant design. De feminine perler og de fine splitsstropper giver Jane sit smukke udtryk og sikrer en uovertruffen pasform. Skal din sorte bh både være feminin og enkel på én gang, finder du også modellen i en flot balconette udgave, hvor blonderne kun ses under de glatte skåle. Her har du stadig splitstropperne og de små perler, men designet er mere afdæmpet.

Så er det blot med at træffe en beslutning om, hvordan din sorte bh skal se ud. Her skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtist for dig. Så du netop finder den bh, der passer til dine behov. Uanset om det er hverdagen, der kalder, eller du har en hot date i vente. Uanset hvad er du sikker på at finde en bh, der indfrier dine ønsker. Gå på opdagelse blandt alle de fine sorte bh'er fra vores lækre mærker og find det design og den pasform, der passer til dig.

Skønneste udvalg af lingeri fra de bedste mærker. Fokus på pasform, detaljen og kvaliteten.