MENU
X
Filtrering

Nuværende filtrering

  1. Størrelse: 70G Fjern element 70H Fjern element 75B Fjern element 90G Fjern element

Bikinioverdele

5 vare(r)

pr. side

Bliv klar til at indtage stranden og poolen i de flotteste bikinier sæsonen har at tilbyde. Uanset hvilken stil du er til, kan du helt sikkert finde en model, der passer til dig og din krop. Det store udvalg i overdele og underdele gør det muligt at vælge flere forskellige styles, så du har en til enhver situation. Er du i tvivl om, hvilken slags du skal gå efter? Vi guider dig herunder, så du bliver hjulpet godt på vej til badetøjsmoden 2023.

Hvilken type bikini skal du vælge?

Det er ikke altid lige til, hvilken style eller type du skal gå efter, når du skal vælge dit nye badetøj til årets ferier. Derfor får du her et par tips til, hvad du skal tage højde for i forhold til pasform, funktion og anvendelse. Det er nemlig ikke nødvendigvis den samme bikini, du ønsker at tage på, når du er på badeferie i Danmark eller når turen går sydpå til skønne pools og smukke, hvide sandstrande. Når sommerferien bliver holdt hjemme kan der godt være en tendens til ikke at skeje helt så meget ud, som når man rejser ud af landet. For mange går valget derfor på en bikini, der dækker lidt mere af, det man gerne vil skjule og måske er knap så afslørende. Skal du på charterferie med veninderne eller på kærestetur, kan det være, du hellere vil have et mere smart og forførende look.

Bikinien der dækker numsen godt

Kunne du godt tænke dig en bikini, der skjuler hofter og numse, er der flere forskellige muligheder. Saltabad har lavet den helt klassiske Basic Black, som er en shortstrusse med draperinger foran. Den dækker både maven men også hele numsen. Den kan styles både med den klassiske sorte overdel fra samme serie, men du kan også sætte den til en hvilken som helst anden bikinitop, netop fordi den er så enkel i sit udtryk. Hvis der gerne må ske lidt mere med mønster eller farver, har Saltabad også lavet den fine Zanzibar serie, der er kommet i to flotte farver. Her findes flere forskellige modeller i både underdel og overdel, som du kan mixe efter eget ønske. Den brede model har et stykke øverst, der enten kan gå op og dække maven eller foldes ned og give lidt ekstra hold til hoften. Den er skåret lavt på benet og dækker hele bagdelen. Ønsker du et lidt mere elegant udtryk, skal du gå efter de fine modeller fra PrimaDonna Swim. Her laves bikinierne ofte med to forskellige slags trusser, så der både findes en maxi udgave, der dækker hofte og numse, men også en taitrusse, der er lidt mere afslørende.

Den gode bikini med bøjler

En god overdel med bøjler i, kan være et absolut must for dig, der gerne vil have ekstra støtte og hold til barmen. Heldigvis finder du her et bredt udvalg, hvor du stort set har frit valg mellem farver og udtryk. Saltabad laver den klassiske Dolly model, som har semi brede stropper, bøjler i skålene og så en flot, stor sløjfe fortil. Både kvalitet og pasform er helt i top og den kommer både i sort men også i flotte sæsonfarver. Der kommer altid trusser i samme farve, så du kan få et helt sæt. Skal det være lidt mere eksklusivt, er Marie Jo Swim et godt sted at kigge. Her er overdelen ofte lavet i den populære hjertefacon med smalle stropper og bøjler. Du finder både modeller med og uden vattering i skålene. Det kan være lidt forskelligt, hvor meget støtte du ønsker i din bikini. Trusserne der passer til er ofte udsmykket med en feminin sløjfe eller en anden fin detalje. 

Den populære trekantsbikini

Det er ikke uden årsag at den enkle og feminine trekantsmodel er det populære valg, når badesæsonen starter. Trods sin enkelhed har den bare det dér behagelige men også lidt forførende udtryk. En typisk model har stropper der bindes i nakken og bagpå, som holder de trekantede skåle på plads. Skålene er trukket på stropperne og kan justeres efter din barm, så de sidder helt rigtigt. Du finder både trekantsbikinier med og uden fyld. Hvis det er denne type, du er på udkig efter, finder du et fint udvalg fra både Missya og Saltabad. 

Når det skal være en halterneck

Vi kommer ikke udenom den gode halterneck, når vi snakker bademode. Den går, som navnet så fint indikerer, op omkring halsen, hvor den enten kan bindes eller fæstnes med hægte. Den er typisk lavet uden bøjler i skålene men med vattering, der kan tages ud, hvis ikke du er til det. Her finder du både modeller, der kan bindes på ryggen, så du selv kan justere på størrelsen, men også med hægter hvor størrelsen er fast. Den gode Aaliyah har smalle stropper øverst og bredere stropper rundt om. Hvor Pisa og Venice har en lidt bred halterneck strop og så en hægte, der lukkes på ryggen. 

Sådan skal badetøjet se ud til sommer

Den høje braziltrusse er ikke en nykommer, når vi snakker bikinier, men hvor den før har været en lidt sjælden gæst på de danske badestrande, kommer den virkelig til at dominere bademoden i år. Det er en model, der er skåret højt på benet og kun dækker lidt af numsen. Den har fået sit fine navn, fordi den har sin oprindelse i solrige Rio De Janeiro. Det er den perfekte model til dig, der gerne vil have en lidt mere vovet bikini, der virkelig drager opmærksomhed til din bagdel og dine ben. Den kommer med trekantstop og vi kommer til at se den i flotte pangfarver og skøn batik. Den perfekte style når du gerne vil gøre dig lidt sommerlækker for kæresten.