MENU
X

Blanche

Lækkert udvalg af Blanche til dig, der er vild med sustainable fashion, der holder. Stilen er enkel og designet lækkert. Når mode og socialt ansvar går op i en højere enhed.

Se vores udvalg af Blanche tøj tilbehør, bukser, vest, bluse, bøllehatte, hue og her.

Blanche CPH er modetøj, der tager socialt ansvar til det næste skridt. Kollektionen indeholder flere styles, der går igen sæson efter sæson i samme farveskala, så du altid kan være med på moden. Blanche er især kendt for de fede logo leggings med matchende bluse til. Stilen er rå og enkel og pasformerne er suveræne. Leder du efter en denim bøllehat, finder du den også fra Blanche. Tøjet bliver produceret udfra en præmis om at mindske klimaaftrykket. Netop derfor arbejder Blanche på at skabe kollektioner, der har lang levetid og ikke går hurtigt af mode. Tøjet skal være holdbart både kvalitetsmæssigt og stilmæssigt. Målsætningen er at mindske den sociale og miljømæssige belastning. Når du køber tøj fra Blanche støtter du derfor også den gode filosofi og tager et socialt ansvar i dit modevalg.

Blanche tager bæredygtighed til nye højder. De benytter blandt andet materialer lavet på omsmeltede plastikflasker. De bruger mindre vand i deres produktion og stræber efter et lavt CO2 udslip.