MENU
X

B l ^ n k

Bl^nk London er et high end boheme mærke, der står bag de populære kaftaner, du ikke kan undvære i din sommergarderobe. Der er fuld knald på farverne og designet er lækkert med fokus på den gode pasform og den høje kvalitet. 

Se vores udvalg af B l ^ n k kaftan og her.

3 vare(r)

pr. side

Bl^nk London er et high end brand med hovedsæde i London. Det unikke design og den store kærlighed til detaljer og farver kendetegner de fine kaftaner, som vi ikke vil undvære når sommeren banker på døren.

Den gode kaftan

Hvorfor er det så vigtigt med en kaftan om sommeren? Den gode Bl^nk kaftan har et lækkert og løst snit og er lavet i 100% viskose, så den også er skøn at have på. Det flotte men løse snit gør at pasformen er lige i skabet. Den falder nemlig flot og elegant på kvindekroppen. Nogle vælger at bruge deres kaftan, når de tager på stranden. Den er perfekt som cover-up over bikinien eller badedragten, hvis du gerne vil være lidt tildækket, når du går og til og fra pool eller strand. Andre synes at kaftanen fra Bl^nk er så lækker, at den kan styles med høje sandaler til dit aften outfit. Du har altså alle muligheder for at få god anvendelse af kaftanen i sommerhalvåret eller på dine ferier sydpå.

Styles med farver

For Bl^nk er filosofien både at skabe lækkert tøj til kvinder i høj kvalitet, men også at designe styles i stærke farver. Derfor møder du ofte et rent farvemekka, når du udforsker kollektionen. Selve stilen henter inspiration fra 1920'ernes Hollywood men med et contemporary twist, så dit outfit er helt up-to date.

Bæredygtig mode

Socialt ansvar og bæredygtighed er to af hjørnestenene i Bl^nks måde at drive forretning på. Derfor er det også meget vigtigt, at medarbejderne har gode arbejdsvilkår. Der bliver ikke gået på kompromis med bæredygtigheden. Det gælder også i forhold til udvælgelse af materialer samt måden tøjet bliver lavet på. Hele processen får derfor stor opmærksomhed, så man sikrer, at brandet og firmaet tager det nødvendige ansvar i at sikre en bæredygtig modekollektion.

Sådan styler du din Bl^nk kaftan

Bl^nk laver kaftaner i både korte og lange udgaver. De er alle lavet i 100% viskose, og er super behagelige at have på. Den korte model kan med fordel styles over et par brede bukser eller skinny jeans, hvis du synes, den bliver for kort at bære uden noget under. Med jeans gør du den mere hverdagsagtigt. Står du og skal på shoppetur med veninden, kan du også sætte et par brede hørbukser under for et casual sommerlook. De lange modeller er oplagte til strandturen. Du kan vælge at bruge den over din bikini, så du ikke er for bar, når du skal afsted til stranden eller poolen. Så sætter du blot et par flade sandaler til, for et afslappet outfit. Om aftenen bytter du bikinien ud med lingeri, og sætter et par flotte sandaler til for et mere elegant look. De kraftige farver gør sig både godt med sandaler i læder, men du kan også sagtens sætte et par hvide sneakers til for kontrast.