MENU
X

Blog


.

Den gode blondebh

En lækker med bh med blonde er et must i enhver lingeriskuffe.

.


Den nye badetøjsmode

Missya-badedragt

Missya er altid din garant for en smuk badedragt i sæsonens lækreste nye trends og til skarpe priser.

 


.

Når der går hype i strømpemoden

Hype

Da Hype the Detail lancerede deres logostrømpebukser tilbage i 2020, var der ingen der havde drømt om, hvor stort et hype, de ville skabe. Vi har været med fra starten og giver dig her den ultimative guide til det lækre strømpeunivers.

.


.

Hold varmen!

 

Laura fra vores butik i Odense fryser altid. Med det lækre striksæt fra Gustav  kan hun holde varmen og samtidig være smart. Farven på strikken minder os om at de mørke dage bliver kortere for hver dag der går. Sættet findes også i lysegrå og beige hvis den hvide ikke lige er din smag. Husk at du altid kan style strikblusen med skindbukserne fra Butterfly Copenhagen, som er en af vores bestseller i skind. De sidder super godt på de fleste og er i en superblød kvalitet så dem vil vi gerne anbefale. De kan bruges til hverdag som et godt alternativ i stedet for jeans og styles til fest med en feminin silkeskjorte og højhælet sko..

.


.

.

Mælkedrengestribet

Her er vores bud på hvordan du styler de nye skjorter i mælkedrengestrib. Da skjorten er lyseblå med hvide striber er det oplagt med et par jeans. Vi har valgt vores favorit jeans fra det danske mærke Blanche. Dertil en lækker blazerjakke, og en beret for lige at sætte den berømte prik over i'et på dit outfit.. 

.

 

Bikertøs

Den fede skindjakke er fra Butterfly Copenhagen og koster 1500 kr. Spænder og lynlås fåes med guld eller sølv, hvilket vi synes giver et mere ungt look. Brug jakken som her over en fed t-shirt eller style den til en af sæsonens spændende kjoler. Vi håber at du kan lide looket.

.