MENU
X

Blog

Wonderful You Blog


.

Den nye bikinimode

Bikini

Nyt år, ny begyndelse, ny bikini?

Hvorfor ik' - vi har lige fået de lækreste bikini nyheder hjem fra Marie Jo Swim, PrimaDonna Swim, Saltabad, Lovestories og Seafolly. Stilen for den nye bikinimode er 80'er retro på den fede måde med flæser, polkaprikker og metalliske farver. Skal der være fuld knald på farverne skal du vælge din bikini eller badedragt fra Australske Seafolly. Her møder du palmeprint og fine flæser. Lovestories står for det legesyge indspark, med deres Mayflower badedragt i skøn pastel og Rosa badedragten i sort med oversize, hvide polkaprikker. Må dit badetøj gerne være lidt mere eksklusivt, bør du gå efter Monica bikinien eller Gina Black fra Marie Jo. PrimaDonna har lavet de smukkeste stribede California bikinier i lækkert denim look. Her får du samme høje kvalitet og design, som du kender fra lingeriet. Saltabad står for det mere casual badetøj som Leo bikinien i leopardprint og Torquay hvor kvalitet og funktionalitet er helt i top. Spring ud i den nye bikinimode og forelsk dig i de flotte styles.

.


.

Party outfit

Gustav - Tophy - Rough Studios

Et eksklusivt party outfit med nederdel fra mærket Gustav

Skal du i byen anbefaler vi denne fine nederdel fra Gustav til 1099.95 kr. Den fede guldelastikkant i taljen gør noget godt for de fleste og så er den med til at give et festligt tvist. Længden på nederdelen kan du selv justere lidt. Jo højere nederdelen kommer op i taljen, jo kortere bliver længden. Vi er mega fan og bruger også nederdelen til hverdag med chunky strik og sneakers. Den sorte silkebluse med flæser til 1299.95 kr. er fra vores franske silkeleverandør Toupy. Vi har dem i flere farver og nogle af dem er med prikker. Silkeblusen er super cool til et par jeans hvis man vil have et mere råt look. Tasken fra Rough Studios er one of a kind. De er nemlig unika og findes i 3 forskellige størrelser. Den store som er på billedet koster 2499.95 og mellem størrelsen koster 1799.95 kr. Den lille som også kan laves til bæltetaske koster 1499.95 kr. De er ikke online da alle er forskellige i mønstrene.

.


.

Hold varmen!

Karen by Simonsen - Butterfly Copenhagen

Hold varmen med Guigo cardigan fra Karen by Simonsen!

Line fra vores butik i Svendborg fryser altid. Med den lange Guigo cardigan i lysegul fra Karen by Simonsen kan hun holde varmen og samtidig være smart. Farven på cardiganen minder os om at de mørke dage bliver kortere for hver dag der går. Strikken findes også i lyseblå hvis den gule ikke lige er din smag. Skindbukserne fra Butterfly Copenhagen er en af vores bestseller i skind. De sidder super godt på de fleste og er i en superblød kvalitet så dem vil vi gerne anbefale. De kan bruges til hverdag som et godt alternativ i stedet for jeans og styles til fest med en feminin silkeskjorte og højhælet sko. Støvlerne fra Shoe the Bear har høj kile indeni og det kan de fleste piger jo godt lide, hvis de bare er til at gå i. De her er testet af vores kollegaer som kan have dem på i butikken hele dagen lang. Du kan også købe dem i sorte med brun sål.

.


.

Mælkedrengestribet

Levete Room - Marija - Rough Studios

Hvordan styler man en lang mælkedrengestribet skjorte i januar måned?

Her er vores bud på hvordan du styler den nye skjorte i mælkedrengestrib fra Levete Room til 600 kr. Da skjorten er lyseblå med hvide og rosa striber er det oplagt med et par jeans. Vi har valgt vores favorit jeans Marija til 1000 kr. fra det danske mærke Pieszak. Farven hedder Washington wash og de har en god længde til de danske langbenede piger. Jeansene er høje i taljen bagved, så du kan bøje dig uden at de falder ned bagtil. Faktisk er det meget ind lige nu med bukser under noget langt. De a-formede kjoler, som er så populærere, kan man pænt sætte et par jeans under, du bestemmer selv om de skal være smalle eller have bootcut. Tasken på billedet er fra det franske mærke Rough Studios og koster 2500kr. De er unika og findes i 3 forskellige størrelser. De er ikke at finde online. Se dem i vores butikker og find lige den der passer til dig.

.


.

Bikertøs

Butterfly Copenhagen - Pieszak

Bikertøs eller ej!

Den fede skindjakke er fra Butterfly Copenhagen og koster 1500 kr. Spænder og lynlås er med guld hvilket vi synes giver et mere ungt look. Brug jakken som her over en feminin silkebluse fra Levete Room til 1300 kr. eller style den til en af sæsonens spændende kjoler. De sorte flairbukser i velour er fra det danske mærke Pieszak til 900 kr. og har en fantastisk pasform. De er 3/4 lange og lavet i en lækker bomuld med masser af stræk i. De er så behagelige at gå med. Vi håber at du kan lide looket.

.


.