MENU
X

Blue On Blue

Det danske skomærke Blue on Blue designer eksklusive sko af høj kvalitet. Brandet er designet af Debbieshoes og de fremstillet sko, hvor pasform og komfort er i centrum. Blue on Blue konceptet er bygget op omkring den ide, "at fødder ikke bare er fødder". Kvalitet og komfort er derfor de to vigtigste begreber hos Blue on Blue designs. 

Skoene fra Blue on Blue er enkle i deres design og derfor også anvendelige og nemme at bruge til flere looks og lejligheder. Kollektionerne er stilsikre og eksklusive i deres udtryk. Blue on Blue sko bliver produceret på de bedste fabrikker i Spanien. De fremstilles kun i de bedste italienske læder kvaliteter, som forarbejdes med unikke og betagende farver. 

Hos Blue on Blue kan du få både sporty sneakers, trendy støvler og lækre 'slip on sko', hvor pasformen og kvaliteten er helt i top. Du får sko med smarte og unikke detaljer, som du ikke finder andre steder. Sko der er så gode, at du kan have dem på fra morgen til aften, alle ugens dage. 

Sko fra Blue on Blue er de bedste accessories du kan få dig. Du kan med sko fra Blue on Blue understrege og defienerer din egen personlige stil. 

Hvis du drømmer om et par lækre sko fra Blue on Blue, kan du tage et kig her på siden eller komme og besøge os i en af vores tre butikker. 

Se vores udvlag af Blue On Blue sko/klipklap og her.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Hos Tryde Andrés er vi glade for at forhandle de fede og unikke Blue on Blue sko. Udover at skoene har et moderigtigt design og fås i mange lækre modefarver er de også fremstillet i en høj kvalitet, som forkæler dine fødder dagen lang. Stilen hos Blue on Blue er en blanding af elegance og enkelthed, som piftes op med nogle flotte og unikke detaljer. 

Blue on Blue er særlig kendte for deres fantastiske 'slip in' model med en kraftig hvid plateau gummisål. Modellen fås i flere farver og med detaljer, som store spænder eller sjove perler. Opgrader din stil og udtryk med sko fra Blue on Blue. Dine sko har enorm betydning for hele dit outfit og er en vigtig del af et gennemført look. 

Du vil komme til at elske dine Blue on Blue sko.