Blue on Blue

Det danske skomærke Blue on Blue designer eksklusive sko af høj kvalitet. Brandet er designet af Debbieshoes og de fremstillet lækre sko, hvor pasform og komfort er i centrum. Blue on Blue konceptet er bygget op omkring ideen, "at fødder ikke bare er fødder". Kvalitet og komfort er derfor de to vigtigste begreber hos Blue on Blue designs. 

Skoene er enkle i deres design og derfor også anvendelige at bruge til flere looks og lejligheder. Kollektionerne er stilsikre og eksklusive i sit udtryk og fremstillet i fantastiske kvalitets materialer. Blue on Blue produceres på de bedste fabrikker i Spanien og skoene er produceret i det bedste italienske læder, som er forarbejdet med unikke farver. 

Hos Blue on Blue kan du få både sporty sneakers, trendy støvler og lækre slip on sko, hvor pasformen og kvaliteten er helt i top. Du får sko med smarte og unikke detaljer. Sko der er så gode, at du kan have dem på fra morgen til aften, alle ugens dage. 

Sko fra Blue on Blue er det bedste accessories du får dig. Du kan med Blue on Blue understrege og defienerer din personlige stil. 

Se vores udvalg af lækre Blue on Blue sko her på siden.

Hos Tryde Andrés er vi glade for at forhandle de fede og unikke Blue on Blue sko. Udover at skoene har et moderigtigt design og fås i mange lækre modefarver er de også fremstillet i en høj kvalitet, som forkæler dine fødder dagen lang.

Blue on Blue er særlig kendte for deres fantastiske 'slip in' model med en kraftig hvis plateau gummisål. Modellen fås i flere farver og med spændende og unikke detaljer. Med Blue on Blue for du et par lækre hverdags sko, som er nemme at tage af og på. 

Du vil komme til at elske dine Blue on Blue sko. 

Senest viste produkter