MENU
X

Bukser og jeans

Stylistens råd til bukser og jeans, når der skal shoppes nye

Bukser - kan man få for mange? Næ, det kan man ikke. Ofte sker det dog, at man brænder varm på det ene par bukser og så kombinerer man dem med overdele og trøjer i ét væk. Bukser passer til alt. Både til hverdag og fest.

1 til 36 af 165

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mere om bukser og jeans

Gør dig et par tanker før du køber dine næste bukser eller jeans. Skal de være høje eller lave i taljen? Skal de sidde løse omkring hoften eller skal de stramme op og til? Alt efter hvad du ønsker, kan du gå efter bukser med stretch i, hvis de skal sidde stramt men samtidig være behagelige at have på. De mere løse bukser kan være af let bomuld eller lærred. Vælg gerne et par bukser eller jeans som du kan dresse op eller ned alt efter, om du skal på arbejde eller i byen. Bukser er ikke billige og derfor er det en god idé at købe bukser eller jeans, som du kan bruge til forskellige lejligheder. Gustav og Dea Kudibal er nogle af de mærker, der tør lege med modens farver og med de mange lækre detaljer.

 

Vores udvalg af bukser og jeans til kvinder kommer fra velkendte tøjmærker som 2-Biz, Gustav, IVY Jeans, Dea Kudibal m.fl.