MENU
X

By IC

Den nye sommerkollektion fra BYIC er landet, og den er spækket med de skønneste kjoler til foråret og sommeren. Du finder både lange og korte kjoler med eller uden ærmer. Stilen er feminin og de forskellige styles er både lavet i ensfarvet og i et sommerligt print.

Se vores udvalg af By IC kjole, bluse og her.

Feminine styles til skarpe priser

BYIC er et dansk firma, der skaber elegante og feminine kjoler med masser af fine detaljer. Fine slå-om effekter og smockdetaljer gør hele forskellen, så du netop kan skabe positiv opmærksomhed omkring dit outfit. Der er virkelig kælet for pasformerne og kvaliteten, så du altid står med en style, der udtrykker god klassisk stil med et moderigtigt twist. Stilen er feminin og flere styles laves i forksellige farver og print, så du nemt kan finde den kombination, der passer bedst til dig. Og så er priserne holdt på et dejligt lavt niveau, hvor alle kan være med. Derfor kan du også godt tillade dig at købe to kjoler, hvis ikke du kan vælge.

Smukke kjoler til sommerens fester

Flere styles bliver lavet i både en kort og en lang udgave, da det skal være nemt at sige ja til kjolen, hvis du er faldet for et bestemt snit. Det afhænger også lidt af, hvilken anledning den skal bruges i. Nogle fester kalder på de lange kjoler, hvor det er mere naturligt med en kort til andre. Derudover er det samme print også brugt til flere forskellige designs. Det gør at du har rigtigt mange muligheder, hvis du er faldet for et bestemt print og netop ikke er låst til en bestemt style. Populære Abbi er lavet med et smukt halterneck snit og brede paneler, så du får  masser af vidde i skørtet. Long Abbi er som skabt til sommerfesterne, hvor Abbi gør sig ligeså godt til hverdag og på stranden. Står du og mangler den dér kjole, der sætter ekstra trumf på byturen, er Nanna kjolen for dig. Den sorte kjole er indbegrebet af "the little black dress". De feminine flæser og og den fine smock detalje i livet giver kjolen et både feminint og sexet look. Style kjolen med høje sandaler eller stilletter, og så er du klar til date night med ham den søde. 

Sådan styler du din BYIC kjole

Den fine Vilma kjole er helt enkel i sit design, så du kan lege lidt med, hvordan du vælger at style den. Hvis det skal være helt enkel og casual til hverdag, kan du sætte hvide sneakers til og en rå læderjakke. Har veninderne inviteret til tøsehygge, er det måske mere oplagt med flade sandaler og en bøllehat. Når den står på fest og spas, skal du helt klart finde stilletterne frem og en fed taske, så du er klar til at indtage festen. 

BYIC har kort sagt skabt kjoler til enhver smag og stil, så du har et bredt udvalg at vælge mellem. Selvom priserne er dejligt lave, er de ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det gør det ekstra dejligt, når du står og skal finde en ny kjole. Det er altså ikke uden grund, at kjolerne er så populære. Derfor bliver der også gjort ekstra meget ud af lanceringen af nye kollektioner. De loyale kunder ved godt, at de skal slå til hurtigt, hvis man skal have fat i sin yndlings style. Det eneste du skal gøre, er altså blot at tage et kig på alle de fine kjoler og træffe et valg mellem de gode styles. Måske har du allerede en favorit?&nbsp