MENU
X

Calida

Schweiziske Calida står bag den skønneste kollektion af undertøj i høj kvalitet af enten bomuld, silke eller micromodal. Stilen er helt enkel og pasformen uovertruffen. Find det gode undertøj i farverne sort eller hvid.

26 vare(r)

pr. side

Calida - Det gode basis undertøj

Når det kommer til undertøj, er der især to ting, der betyder meget. Hvordan er pasformen, og er det behageligt at have på? Til disse to spørgsmål kan Calida kun svare, at pasformen er uovertruffen og at den høje kvalitet sikrer et blødt og behageligt resultat. Derfor er Calida også førende, når det kommer til enkelt undertøj til kvinder. Kollektionen består af både trusser og undertrøjer med eller uden blonder. Stilen kan være helt enkel eller mere feminin, hvis du vælger de sæt, der er pyntet med blonder. Du kan vælge mellem farverne sort og hvid - mere enkelt bliver det ikke.

Undertøj fra Calida i materialer og kvalitet der holder

Calida har både stor viden og kompetence inden for udvikling af lækre materialer, som bruges til at fremstille behagelige trusser og undertrøjer. Alt undertøjet er fremstillet Schweiz og er allergitestet. Undertøjet bliver produceret i det bedste bomuld, uld, silke eller micromodal, som er vævet ud fra klassiske teknikker, der skaber det blødeste lingeri. Calida kendetegnes ved deres brug af naturlige materialer som giver en fantastisk fornemmelse mod huden. Der er kræset for de simple detaljer, som sætter et særligt præg på hver enkelt model. Her får du altså fantastisk basis undertøj i luksuskvaliteter, som er uundværlige i din undertøjsskuffe.

Hvorfor skal du vælge Calida?

For mange kvinder er det virkelig vigtigt, at undertøjet er rart at have på. Det må endelig ikke kradse eller stramme - det skal bare være behageligt og lækkert. Du kender det sikkert selv - hvis dit undertøj ikke sidder som det skal, så føler du dig ikke rigtigt tilpas. Derfor har Calida også lavet trusser med forskellige pasformer, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Skal din trusse dække så meget af din bagdel som muligt, skal du klart gå efter en af de gode maxitrusser. Vil du gerne have en trusse der sidder lidt lavere, men som stadig dækker både bagdel og hofter er hipsteren et godt valg til dig. Calidas hipster giver nemlig stadig en god dækning uden at være lige så høj som maxitrussen. Endelig kan du også gå med en helt klassisk taitrusse, der er skåret lidt højere på benet og dækker det nederste af maven. Calidas høje kvalitet gør, at undertøjet holder pasformen og holder længe. Derfor er der også rigtigt mange loyale kunder. Når først du har fundet den rigtige model og det rigtige materiale, så vender du tilbage, når det er tid til at skifte ud i undetøjsskuffen.

Den lækre True Confidence serie i uld og silke

Hvis du endnu ikke har prøvet de skønne undertrøjer i uld-silke, er det på tide, at du finder ud af, hvorfor de er så skønne. De er en del af Calidas skønne True Confidence serie, som er lavet i blød merinould og silke. Du finder både toppe med spagettistropper, t-shirts og shorts. Den tynde kvalitet gør, at du kan bruge delene under dit tøj. Det er super smart om vinteren, hvor du måske gerne vil have en pæn bluse eller kjole på, men stadig gerne vil holde varmen. Den gode blanding af merinould og silke er med til at regulere din kropstemperatur, så du ikke fryser. Om sommeren regulerer det stadig temperaturen, så du ikke kommer til at svede. Det er netop det, der gør True Confidence undertrøjerne så populære. Toppene findes i både sort og hvid. Selve t-shirten og shortsene findes i sort.

Calida er bare det sikre valg, når du skal finde enkelt og lækkert undertøj med en virkelig god pasform. Kom ind og få råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken model og materiale der er det bedste valg til dig.