Calvin Klein

Det amerikanske brand Calvin Klein er kendt for at designe undertøj til både mænd og kvinder. Deres designs er enkle og sofistikerede og i dag er brandet blandt verdens mest eftertragtede brands. 

Calvin Klein designer både badetøj, nattøj og undertøj. De er som brand blandt de unge kvinders favoritter og varerne flyver i dag ud af butikkerne. Det er kun Calvin Klein, som kender hemmeligheden bag en fabeltaftig kavalergang med pus up! Calvin Klein designer stilfulde bh kollektioner med masser af utrolig push up effekt, som giver fylde til barmen og forstørre med op til to fulde kop strørrelser. 

Produkterne hos Calvin Klein er fremstillet i fantastiske kvalitets materialer og brandet er blandt andet berømt for deres gode pasform og push up effekt. Calvin Klein udstråler personlighed og stil og deres undertøj vil kunne give dig en følelse af at være både sexet og elegant. 

Hos et luksus brand som Calvin Klein kan du finde både trendy, sporty og sexet undertøj i flotte farver. Deres brede sortiment er fyldt med fine detaljer i form at blonder, brandets logo og perler. Du får med Calvin Klein et moderne og ungt look. 

Se vores udvalg af Calvin Klein undertøj, badetøj og nattøj her på siden. 

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 173

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 173

Calvin Klein er et brand du ikke kan komme udenom, hvis du ligesom os elsker god kvalitet og en smart og gennemført stil. Du finder i alle Calvin Kleins kollektioner velkendte styles med Calvin Kleins ikoniske logo på.

Minimalisme er et nøgleord for Calvin Klein og siden mærkets lancering tilbage i 1968, har Calvin Klein hele tiden forsøgt, at gøre deres styles mere enkle og stilfulde. 

Calvin Klein startede med at designe tøj og undertøj til mænd, men efter kollektionenes store sucess, staretde brandet med at designe lækkert undertøjtog badetøj til kvinder. 

Senest viste produkter