MENU
X

Calvin Klein

Du kan i dag ikke komme udenom det amerikanske brand Calvin Klein, særligt ikke hvis du har en interesse for kvalitetsvarer og en gennemført cool stil. 

1 til 36 af 130

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein er blandt verdens mest eftertragtede brands og det er der en god grund til. Brandet er kendt for at designe lækkert undertøj til både mænd og kvinder. I Danmark er brandet specielt populært blandt de unge kvinder, både når det gælder badetøj, undertøj og nattøj.

Det er kun Calvin Klein, som kender hemmeligheden bag en fabelagtig kavalergang med push up. Calvin Klein designer stilfulde og sofistikerede undertøjskollektioner med masser af utrolig push up effekt, som giver fylde til barmen og forstørre med op til to fulde kop størrelser. Calvin Klein benytter sig kun af gode kvalitets materialer og brandet er blandt andet berømt for deres gode pasform.

Personlighed og stil med undertøj og trusser fra Calvin Klein

Med Calvin Klein udstråler du personlighed og stil. Deres utrolige styles vil give dig en følelse af altid at være sexet og elegant. Hos et luksus brand som Calvin Klein kan du finde alt fra trendy og sporty undertøj til sexet lingeri tidens smukke farver. Deres brede sortiment er fyldt med fine detaljer i form af blonder og perler. Et kendetegn ved Calvin Klein er deres ikoniske logo, som flyder gennem hele udvalget.

Calvin Klein lingeri

Med lingeri fra Calvin Klein får du et moderne og ungt look. Tag et kig her på siden og bliv inspireret af de mange flotte Calvin Klein styles. 

Calvin Klein er et brand du ikke kan komme udenom, hvis du ligesom os elsker god kvalitet og en smart og gennemført stil. Du finder i alle Calvin Kleins kollektioner velkendte styles med Calvin Kleins ikoniske logo på.

Enkel stil

Minimalisme er et nøgleord for Calvin Klein og siden mærkets lancering tilbage i 1968, har Calvin Klein hele tiden forsøgt, at gøre deres styles mere enkle og stilfulde. 

Calvin Klein startede med at designe tøj og undertøj til mænd, men efter kollektionenes store sucess, staretde brandet med at designe lækkert undertøj og badetøj til kvinder.