MENU
X

Chantelle

Chantelle er luksuriøst fransk lingeri med smukke bh'er og trusser til kvinder i fantastisk kvalitet. Lingeriet er kendetegnet ved feminine og elegante detaljer.

Se vores udvalg af Chantelle bh m/bøjle, bh u/bøjle, bh uden bøjle, bh med bøjle og her.

5 vare(r)

pr. side

Chantelle BH'er til enhver lejlighed

Brandet blev stiftet af den franske Monsieur Gamichon og er i dag værtsast af mange kvinder, da brandet altid har den perfekte bh til enhver lejlighed - fra behagelig t-shirt bh til sensuelle blonde bh'er. 

Chantelle fremstiller udover lækkert og elegant lingeri også funktionelt lingeri, da de anvender den bedst mulige teknik inden for fremstilling af undertøj. Derudover har Chantelle en forståelse for, hvad det er kvinder har brug for og hvad deres drømme undertøj er.

Chantelle soft stretch hipser

Med Chantelle får du mulig for at vælge mellem den ene stilfulde kollektion efterfuldt af den anden.  Alle sammen kollektioner som fuldender din stil inderst inde. Håndværket og "hemmeligheden" bag de smukke undertøjskollektioner er givet videre fra generation til geneartion af syerske. Chantelle tilbyder feminint, sensuelt og elegang lingeri i smukke stoffer og med den perfekte pasform. 

Chantelle undertøj fremstilles i dag i samme fabrik, som da mærket startede. De samme høje ambitioner følger også stadig med og den gode kvalitet som da brandet startede for mange år siden.  

Fantastisk udvalg af Chantelle lingeri

Se vores fantastiske udvalg af Chantelle lingeri her på side og find inspiration til dit næste undertøjs køb.

Chantelle har i over 100 år fremstillet eksklusivt undertøj i god kvalitet og i en populær og chik fransk stil. Chantelles brede sortiment indeholder bh'er i både store og små størrelser og dette gør, at Chantelle er et utrolig populært lingeri brand verden over.

Du får med Chantelle undertøj, som passer alle kropstyper og som vil give dig en følelse af være smuk og raffineret. 

Hos Tryde Andrés er vi glade for at forhandle Chantelles luksuriøse lingeri, da brandet altid designer gennemførte styles til alle lejligheder.