MENU
X

Chantelle EasyFeel

OBS. Femilet lingeri har skiftet navn til Chantelle EasyFeel. Styles, produktnavne, farver og den velkendte, bløde komfort og høje kvalitet fortsætter – det er kun navnet, der er ændret. Med lingeri fra Chantelle EasyFeel får du høj funktionalitet og den perfekte pasform. Dette kombineres med lækre materialer og fine detaljer, som alt sammen udgør undertøj, du ikke vil kunne leve uden.

1 til 36 af 47

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Chantelle EasyFeel BH'er

Chantelle EasyFeel er i dag kendt som en designvirksomhed med fokus på moderigtigt lingeri. Chantelle EasyFeel som hed Femiliet førhen, blev grundlagt af den danske Jens Krøjgaard og blev i 2010 opkøbt af det franske Groupe Chantelle, som efterfølgende har gjort brandet til en del af et større internationalt marked.

Chantelle EasyFeel lingeri med alle pasforme

Chantelle EasyFeel henvender sig til den moderne og uafhængige kvinde, som ønsker undertøj der kan opfylde selv hendes mindste behov i alle givne situationer. Chantelle EasyFeel er lingeri for alle kvinder, lige fra en B - I skål. Med deres mange forskellige BH-modeller kan alle kvinder få sig en BH, hvor de kan føle sig godt tilpasse.

Se det fantastiske udvalg af Chantelle EasyFeel her på siden og få dig nogle helt nye favoritter.