MENU
X
Classic

Diverse

12577
99,95 DKK
Varenummer: 002752
12577 Woolwash fra Classic.

Classic Woolwash er et højkoncentreret og meget skånsomt vaske­middel til alle uldtyper. Angora, mohair og uld blandet med andre fibre.

Woolwash er velegnet til både håndvask og maskinvask. Dette vaskemiddel indeholder naturproteiner, der tilføres uldfibrene og som forhindrer filtning af uld. PH-værdien er afstemt for at undgå farveafsmitning samt for at bevare uldens farveintensitet.

Classic Woolwash er et højtkoncentreret produkt og koster per håndvask kun ca 2,90 DKK (pris baseret på 1000 ml flaske) for den optimale pleje af dit tøj.

Deklaration: 5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, parfume.

Her kan du stille spørgsmål til varen
Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.


* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
12577 Woolwash fra Classic. Classic Woolwash er et højkoncentreret og meget skånsomt vaske­middel til alle uldtyper. Angora, mohair og uld blandet med andre fibre. Woolwash er velegnet til både håndvask og maskinvask. Dette vaskemiddel indeholder naturproteiner, der tilføres uldfibrene og som forhindrer filtning af uld. PH-værdien er afstemt for at undgå farveafsmitning samt for at bevare uldens farveintensitet. Classic Woolwash er et højtkoncentreret produkt og koster per håndvask kun ca 2,90 DKK (pris baseret på 1000 ml flaske) for den optimale pleje af dit tøj. Deklaration: 5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, parfume.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 002752
Farve Nej
Bedømmelser