MENU
X

Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe er et dansk brand med base i København. Brandet blev først spottet på det danske marked i 2008, og er i dag specialister i at lave specielle indfarvninger og forarbejdninger af deres tøj. Brandets placering i storbyen har sat sit præg på virksomheden, der i dag designer modetøj til kvinder i alle aldre. København er fuld af liv og inspiration, hvilket også tydeligt kommer til udtryk i de flotte kollektioner fra Copenhagen Luxe. 

Se vores udvalg af Copenhagen Luxe skjorte, bluse, kjole og her.

15 vare(r)

pr. side

Stilen hos Copenhagen Luxe er en fusion af skandinavisk design og et cool og internationalt look. Kollektionerne er udført med et eksklusivt touch og tæller alt fra skjorter, toppe og strikvarer til jeans, kjoler og accessories, alt udført i fantastiske kvalitetsmaterialer som silke, uld og læder. Alt tøjet er fremstillet i lækre materialer og kvaliteter, som er blevet delvis forarbejdet på virksomhedens egen fabrik. 

Copenhagen Luxe er kendt for deres flotte snit og feminine silhuetter, som passer ind i enhver fashionistas garderobe. Selvom brandet stadig er nyt på markedet, har Copenhagen Luxe alligevel en årelang erfaring inden for produktion af tøj. Dette skyldes at virksomheden er den del af Mondena A/S, som har mere end 20 års erfaring inden for branchen. 

Hvis du er lige så vild med Copenhagen Luxe som vi er, så kan du se vores udvalg af styles her på siden. 

Copenhagen Luxe er kendte for deres lækre produkter, såsom deres unikke skjorter med det karakteristiske krøl og smukke mønstre. Derudover finder du også feminine kjoler, bukser, striktrøjer og toppe. Copenhagen Luxe har også populære og velsiddende jeans med en perfekt pasform.

Brandet har en forkærlighed for det feminine snit, hvilket fremhæves i alle de fine kollektioner. Brugen af lyse farver, blonder og flæser går igen i mange af kollektionerne fra Copenhagen Luxe. 

Copenhagen Luxe henvender sig til de modebevidste kvinder, som gerne vil være smarte og moderne både til hverdag og fest. Tøjet kan sammensættes og kombineres på kryds og tværs, så du kan designe din helt egen personlige stil.