MENU
X

Copenhagen Muse

Mød det lækre mærke Copenhagen Muse, der står bag de smukkeste kreationer indenfor både skjorter, bluser og kjoler. Du finder også de populære Taylor blazere og bukser, hvis du leder efter et cool jakkesæt. Copenhagen Muse er et nyere dansk mærke, der virkelig sætter nye standarder indenfor dansk mode, og som vi satser endnu mere på.

Se vores udvalg af Copenhagen Muse blazer, bukser, bluse, kjole, vest, skjorte, nederdel, skind, kjoler, t-shirt og her.

1 til 36 af 48

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Copenhagen Muse - Eksklusiv dansk mode

Copenhagen Muse er et af de fedeste upcoming brands i Danmark. Stilen er lækker med masser af kant og fede detaljer. Du finder både stilrene blazere og suitpants fra Copenhagen Muse. Men brandet står også bag fede skjorter, bluser og kjoler, så du netop kan blive klædt på til enhver lejlighed. Designet er eksklusivt og emmer af mode på højt plan. Hold godt øje med siden her, for vi kommer til at se meget mere til det danske mærke over de næste sæsoner.

De fede jakkesæt fra Copenhagen Muse

Mangler du et jakkesæt, du kan bruge på kontoret eller til hverdag? Copenhagen Muse har skabt et super lækkert sæt, der hedder Taylor. Her får du både en god figursyet blazer med fine detaljer og enten smalle bukser eller de fede ballonbukser med vidde. Pasformen er helt i top på både jakken og bukserne. Sættet er en del af mærkets faste kollektion og kommer derefter sæson efter sæson i nye farver, men findes altid i basisfarven sort og grå. Du kan med fordel style delene hver for sig, så du kan mixe med skjorter, bluser eller strik fra din egen garderobe. 

Køb Copenhagen Muse tøj online

Leder du efter den dér kjole eller bluse, som kan lidt mere end det sædvanlige, skal du netop kaste et ekstra blik efter de fine styles fra Copenhagen Muse. Her er der skruet helt op for detaljerne på styles, der kan bruges både til de festlige lejligheder, men også til at pifte hverdagsoutfittet op. De unikke detaljer gør ofte at disse styles hurtigt bliver udsolgt. Der er rift om især de fine kjoler, fordi de har en virkelig god pasform og et design, der skiller sig ud. Og så hænger kvalitet og pris virkelig godt sammen. Copenhagen Muse har et talent for at få det pompøse og elegante til at gå op i en højere enhed med brug af oversize detaljer og gode materialer, der netop fremhæver de spændende facetter af kreationerne. Derfor skiller stilen sig også markant ud fra mange andre danske tøjmærker.