MENU
X

Custommade

Legesygt og feminint med masser af knald på farverne - det kendetegner den nye prefall kollektion fra Custommade. Her er der som altid kræset for de fine detaljer på knapper og de feminine snit. Du finder fine kjoler til sommerens fester og søde skjorter og toppe, der gør hverdagen lidt mere festlig. 

Se vores udvalg af Custommade skjorte, top, kjole, bluse, sko og her.

21 vare(r)

pr. side

Custommade står bag kreative kreationer til kvinder med smæk på farver og detaljer. De fine styles har en super pasform og giver dit outfit et ekstra pift. Custommade er kendt for de smukke snit, der både fremhæver og hylder kvindekroppen på fineste vis. Den nye prefall kollektion tager udgangspunkt i masser af farver og lette materialer, der gør din sommergarderobe lysere og lidt mere festlig.

Spring ud med blomster på

Custommades PF2022 kollektion byder på et væld af kjoler og toppe prydet med smukke blomster. Det kan enten være i form af fine print, men det kan også være de håndlavede broderinger, som vi ser på de blå kjoler og toppe. Blomsterne går igen på de populær Maritas sandaler, som er et must til sommerens fester. Udover at være et lille kunstværk i sig selv, er de også super behagelige at have på, hvilket har meget at skulle sige, hvis du netop skal slå dine folder på dansegulvet eller er til et arrangement, hvor du står meget op.

Kjoler fra Custommade

Har du valgt en Custommade kjole til den næste fest, kan du være helt sikker på, at den vækker opsigt. Uanset om du er til den eksklusive BY NBS kjole Kanya, som kun er lavet i få styk, eller den mere enkle Ludvika, er du garanteret en festlig kjole, der skiller sig ud. By Numbers kjolen er en oneshoulder, som er en trend, der virkelig vinder indpas i år. Her får du en tætsiddende kjole, der fremhæver din figur, samt flotte detaljer på skulderen. Ludvika er en let kjole med fine flæsedetaljer. Den lange slids på ryggen gør kjolen helt perfekt til sommerfesten med veninderne. Skal det være mere casual men stadig feminint, er den blomstrede Kavrin det oplagte valg. Den har et lige snit op og ned, og den fine flæsedetaljer helt i bunden, hvilket giver et kæmpe plus til pasformen. Kjolen er skjortekjole i poplin med korte ærmer, perledetaljer på knapperne og en flot krave. Brug den til de varme sommerdage, hvor du gerne vil føle dig godt tilpas, men samtidigt gerne vil gøre et indtryk med din stil. Kjolen styles fint både med flade sandaler og sneakers. For det perfekte aftenlook skal du tage et kig på smukke Lanett. Hun er en chic lille sag i en insisterende, smuk blå farve. De fine blomster i printet og de luksuriøse, blå krystalknapper giver kjolen sit ikoniske Custommade look. Du sætter fokus på taljen med det brede bælte, og så har du den fineste puf på ærmerne, der netop bringer det festlige udtryk frem. Style kjolen med høje stilletter for et sofistikeret og feminint outfit.

De populære skjorter

En Custommade skjorte er efterhånden blevet en fast del af garderoben hos mange kvinder. Skjorterne er nemlig designet, så de både har det klassiske skjortelook vi elsker, og så er der skruet op for de små, men vigtige detaljer. Denne sæson finder du både de gode bomuldsskjorter Delma og Bibba, men også den mere festlige Daya i to farver. Delma skjorten er lavet i det fede blomsterprint, der har et cool, retro look over sig. Det er en poplin skjorte med lange ærmer og flæsedetalje ved den store krave. De ikoniske perleknapper stopper ved brystet. Ærmerne har et let puf for en feminin effekt. Bibba er en bomuldsskjorte med blå stikninger og korte ærmer med puf. Hun bliver knappet ude på siderne for et unikt og festligt hverdagslook. Knapperne består af de ikoniske Custommade perler, som også ses på skulderen. Leder du efter en skjorte, der er lidt mere festlig, er Daya måske det rigtige for dig. Hun er lavet i et let materiale og pyntet med perleknapper ned langs midten. De fine ballonærmer og den pompøse krave giver skjorten sit feminine look. Daya skjorten kan styles til hvide jeans eller shorts eller en festlig nederdel. Hun findes i både farven sand og pink lady.

Custommade moden 2022

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge fra den nye kollektion? Når du er på kig efter lidt nyt til garderoben er det altid en god idé at overveje, hvad du mangler, og hvad du har i forvejen. En kjole kan altid stå alene, og er perfekt hvis du leder efter et outfit til en helt bestemt anledning. Står du måske allerede og har et par yndlingsbukser, kan du skabe fornyelse med en fin top eller skjorte. På den måde får du både gavn af det, du allerede har i garderoben, men får også piftet den lidt op med noget nyt og spændende. Den blå farve på Yalia toppen og Lanett kjolen skiller sig flot ud og er super, hvis du netop gerne vil være sæsonrigtig i din påklædning. Må det gerne være mere klassisk, kan de fine Daya og Dinnie toppe styles til et enkelt men feminint outfit. Den neutrale sandfarve kan hives frem sæson efter sæson uden at gå af mode. Kalder hverdagen på tøj, der gerne må være behageligt men samtidigt skille sig lidt ud, er Kavrin kjolen og Delma skjorten i blomsterprint det helt perfekte valg. Du kan kort sagt gå mange veje med den nye Custommade kollektion. Spørgmålet er blot, hvilken vej din sommer tager dig på?