MENU
X

Custommade

Legesygt og feminint med lidt ekstra knald på farverne - det kendetegner den nye kollektion fra Custommade. Her er der som altid kræset for de fine detaljer på knapper og de feminine snit. De fine stiletter og sandaler løfter dit outfit til et højere niveau og giver dig mulighed for at sætte trumf på din stil. Gør hverdagen lidt mere festlig med de smukke kreationer og tillad dig selv lidt mere luksus - også på en mandag.

Se vores udvalg af Custommade skjorte, kjole, strik, bluse, bukser, blazer, vest, sko og her.

24 vare(r)

pr. side

Custommade står bag kreative kreationer til kvinder med smæk på farver og detaljer. De fine styles har en super pasform og giver dit outfit et ekstra pift. Custommade er kendt for de smukke snit, der både fremhæver og hylder kvindekroppen på fineste vis. Den nye prefall kollektion tager udgangspunkt i masser af farver og lette materialer, der gør din sommergarderobe lysere og lidt mere festlig.

Spring ud med blomster på

Custommades AW 22 kollektion byder på et væld af kjoler og toppe prydet med smukke blomster. Det kan enten være i form af fine print, men det kan også være de håndlavede broderinger, som vi ser på de sandfarvede kjoler og toppe. Blomsterne går igen på de populær Maritas sandaler, som er et must til de kommende fester. Udover at være et lille kunstværk i sig selv, er de også super behagelige at have på, hvilket har meget at skulle sige, hvis du netop skal slå dine folder på dansegulvet eller er til et arrangement, hvor du står meget op.

Kjoler fra Custommade

Har du valgt en Custommade kjole til den næste fest, kan du være helt sikker på, at den vækker opsigt. Uanset om du er til den feminine Katla kjole, eller den mere enkle Linnea, er du garanteret en festlig kjole, der skiller sig ud. Katla er lavet med et flot empiresnit i en skøn champagnefarve. Det vidde skørt giver et feminint look. Linnea har en høj hals og er lavet i sort broderie anglaise. Det brede bånd giver dig mulighed for at sætte fokus på taljen. De ikoniske krystalknapper giver Custommade kjolen sit unikke look, så ingen er i tvivl om, hvem der har designet din kjole. Skal det være mere casual men stadig feminint, er den den stribede Keira det oplagte valg. Kjolen er lavet i skøn poplin med lyserøde og hvide striber. De påsyede blomster giver kjolen et ultra feminint og eksklusivt look. Brug den til hverdag med et par grove støvler, eller spil på det feminine med fine stiletter eller høje støvler.

De populære skjorter

En Custommade skjorte er efterhånden blevet en fast del af garderoben hos mange kvinder. Skjorterne er nemlig designet, så de både har det klassiske skjortelook vi elsker, og så er der skruet op for de små, men vigtige detaljer. Denne sæson finder du skønne Bridget, som er en hvid bomuldsskjorte i sprød poplin. Bridget har kinakrave og en lille lomme på brystet. På ryggen bindes skjorten med en stor sløjfe for en super flot effekt. De klassiske krystalknapper løfter skjorten og giver dig mulighed for at style et virkeligt eksklusivt look. Skal det være mere hverdagsagtigt men stadig i Custommades ånd, skal du gå efter den fede Bondie skjorte med lyserøde og hvide striber. Skjorten har flottte ballonærmer og er pyntet med påsyede blomster. De feminine perleknapper giver den sidste og lækre finish. Er du mere til en let skjorte er Diva det oplagte valg. Hun er lavet i en skøn sandfarve med røde blomster og fine krystalknapper. Ærmerne har fået et let puf og er med til at give skjorten den fine Custommade vibe. Diva kan styles med sorte bukser men også til et par skindbukser, hvis det skal være lidt mere frækt.

Custommade moden 2022

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge fra den nye kollektion? Når du er på kig efter lidt nyt til garderoben er det altid en god idé at overveje, hvad du mangler, og hvad du har i forvejen. En kjole kan altid stå alene, og er perfekt hvis du leder efter et outfit til en helt bestemt anledning. Står du måske allerede og har et par yndlingsbukser, kan du skabe fornyelse med en fin top eller skjorte. På den måde får du både gavn af det, du allerede har i garderoben, men får også piftet den lidt op med noget nyt og spændende. Den blå farve på Yalia toppen og Lanett kjolen skiller sig flot ud og er super, hvis du netop gerne vil være sæsonrigtig i din påklædning. Må det gerne være mere klassisk, kan de fine Daya og Dinnie toppe styles til et enkelt men feminint outfit. Den neutrale sandfarve kan hives frem sæson efter sæson uden at gå af mode. Kalder hverdagen på tøj, der gerne må være behageligt men samtidigt skille sig lidt ud, er Kavrin kjolen og Delma skjorten i blomsterprint det helt perfekte valg. Du kan kort sagt gå mange veje med den nye Custommade kollektion. Spørgmålet er blot, hvilken vej din sommer tager dig på?