MENU
X

Dea Kudibal

Hop ind i foråret med de skønne nye styles fra Dea Kudibal. Forårskollektionen byder på de lækre quiltede jakker og veste, som vi elsker. Der er masser af knald på farver og prints, så du kan finde de fineste skjorter og kjoler, der virkelig emmer af forår. Dea Kudibals smukke designs laves primært i silke, men den nye kollektion byder også på styles i viskose og bomuld i den mere prisvenlige ende af skalaen.

Se vores udvalg af Dea Kudibal bluse, skjorte, kjole, bukser og her.

Det eksklusive og feminine brand Dea Kudibal blev startet af designeren Dea Kudibal i 2003. Hendes første kollektion bestod af lækre tørklæder og sjaler og først i 2008 kom hendes første kollektion med Dea Kudibal tøj, som i dag er let genkendeligt. 

Tøjet er lavet i feminine prints, legende farver og med flatterende silhuetter og pasform. Udseendet er sofistikeret og luksuiøst og kvaliteten er blevet et varemærke for Dea Kudibal. Holdbarheden og stretch silke er en vigtig del af hver kollektion. 

Dea Kudibal står bag den feminine, quiltede jakke Rosy. Rosy er den perfekte overgangsjakke i kraftig bomuld og med fine lommer fortil.

Santena blusen laves i både silke og viskose og er en klar bestseller fra Dea Kudibal. Santena har et smukt snit, der er flatterende uanset størrelse. Dea Kudibals kollektioner rummer både styles i silke og i viskose. 

Leder du efter Dea Kudibal bukser, skal du gå efter de smukke Coco bukser i lækker viskose. Coco har et smukt snit og en super behagelig pasform med elastik i taljen og lommer i siderne. 

Du vil uden tvivl forelske dig i Dea Kudibal. Se vores udvalg her på siden.