MENU
X

Dea Kudibal Strik

Dea Kudibal strik giver dig mulighed for at klæde dig varmt på uden at gå på kompromis med din stil. Der er her tale om design i høj kvalitet, hvor der er kælet for de lækre detaljer på de forskellige strikbluser. Når du vælger Dea Kudibal strik, har du altså mulighed for at sætte ekstra fokus på dit outfit. Du kan style den smukke strik med bukser eller jeans, eller over en kjole for et casual look. De gode materialer sikrer, at du kan holde varmen, men også at faconen holder efter både brug og vask. Find din nye Dea Kudibal strik herunder og gå sæsonen i møde i god stil.

1 vare(r)

pr. side

Efteråret kalder på en lækker Dea Kudibal strik

Udover at være kendt for smukke kreationer i silke, står Dea Kudibal også bag de lækreste strikbluser. Kvaliteten er som altid i top når der er tale om Dea Kudibal strik, men der er også kræset for de fine detaljer. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kan holde varmen. Strikbluserne er ofte sammensat af både uld og polyamid, som sikrer en varm strik, der holder faconen. Du kan style de smukke Dea Kudibal strik til dine bukser eller jeans, men også over en kjole for et fedt lag-på-lag look.

Den smukkeste strik til damer

Sæsonen kalder på varm og lækker strik til damer. Men hvis det gerne må være strik udover det sædvanlige, kan det være en god idé at kigge nærmere på de smukke Dea Kudibal strik. Den fine kollektion byder på strik i verdensklasse. Her går både design og kvalitet op i en højere enhed, så strik til damer bliver noget både unikt og lækkert, du kan tage frem fra din garderobe og style på de kolde dage. De forskellige strikbluser har hver deres unikke stil, så du finder en dame strik, der passer perfekt til dig og dit stiludtryk.

Strik med pufærmer: Et sikkert hit

Du kommer ikke uden om den smukke Mianna strik fra Dea Kudibal denne sæson. Det er en super flot strik med de fineste pufærmer, der fremhæves af lange manchetter i rib. Strikblusen har et oversize og cropped design, som giver den et super cool look. Der er mange måder at lave strik til damer på, men når Dea Kudibal laver en flot strik med pufærmer, er man ikke i tvivl om, at der er skruet op for både det feminine og det moderigtige. De flotte pufærmer løfter strikken og fremhæver det smukke design. Mianna strik med pufærmer er lavet i både off white og sort, så du nemt kan finde den farve, der passer bedst til dig og din garderobe. De voluminøse pufærmer giver strikken sit markante look.

Når det gerne må være en vamset og tyk dame striktrøje

På de rigtigt kolde dage, er det skønt at kunne putte sig i en tyk striktrøje til damer. Det giver en følelse af komfort og hygge, når vejret bider. Men en tyk striktrøje til damer kan sagtens være både stilfuld og lækkert. Især hvis striktrøjen kommer fra Dea Kudibal. Så finder du nemlig nogle virkelig smukke bud på, hvordan en tyk striktrøje til damer kan være et udtryk for både høj mode men også god kvalitet. Der er virkelig kræset for detaljerne og materialerne, så den tykke striktrøje kan løfte dit outfit, så det bare spiller. Style en tyk striktrøje til et par fede jeans eller en cool nederdel og støvler for et super fedt look.

Kom ind i Dea Kudibals skønne univers, der byder på lækre silke- og viskosekreationer i fine skjorter, bluser og kjoler. Se efterårskollektionen online her.