MENU
X

Devotion

De flotte Devotion kjoler har skabt et kæmpe hype på de sociale medier. Den nye forårskollektion byder på nye styles i fed boheme stil. De er perfekte både til sommerfesten, brylluppet eller bare til en afslappet sommerdag. Style din kjole, så den passer til det, du har i tankerne. 

Se vores udvalg af Devotion kjole, bluse og her.

5 vare(r)

pr. side

Devotion står bag de lækre kjoler i fed boheme stil. Da de kom først kom frem satte de virkelig deres præg på sommermoden, og vi har forelsket os i den skønne boho stil, der kendetegner deres design.

Denne sæson finder du også to lange modeller, der får dig til at shine til sommerens fester. De er lavet i lækker og blød bomuld og har de ikoniske broderinger og print, der sender dig fluks til den græske sommer. Det der gør Devotion kjolerne så populære er især det unikke design og den høje kvalitet. Netop derfor køber vi også kun få styk af hver style, så du kan være sikker på, at have din kjole for dig selv. Selvom stilen er afslappet, er det stadig et luksus item, og gør sig virkelig godt, uanset om du er på vej på sommerferie, eller om du skal til en skøn fest, hvor du gerne vil skille dig lidt ud. 

Devotion sommer 2022

Denne sommer er der rigtigt smæk på kontrasterne. Den ene model er lavet med skønne broderier og et fedt, bredt bælte så du kan sætte fokus på taljen. Den blander både sort og hvid, men har også fået farverige kontraster på bagsiden og få steder på forsiden. De skønne neonfarver bryder de enkle farver på flot vis, og giver kjolen et super fedt og unikt look. Det broderede bælte kan sættes uden på, så du får ekstra fokus på taljen. Style med sandaler eller sneakers, så du får det look frem, der passer til dit arrangement. Skal det være helt afslappet, kan du sætte en fed sneaker til og sætte et tørklæde i håret. Den anden kjole har et løst snit med masser af vidde i skørtet. De flotte farver har et mat look og fremhæver derfor den græske boho stil. De lyserøde og orange farver klæder hinanden godt og er med til at fremhæve din sommerkulør. Modellen er super god med et par chunky, hvide sneakers hvis det skal være helt afslappet. Står du derimod og mangler et outfit til sommerbrylluppet eller en anden skøn fest, sætter du en flot sandal til med eller uden hæl. Kjolen er lang, men kan sagtens styles med flade sko. Sæt gerne en underkjole under, hvis du er nervøs for at den bløde bomuld bliver for gennemsigtig. 

Er du vild med den græske stil, der kombinerer fede mønstre med lækre farver og gode designs, skal du helt klart give Devotion et ekstra kig. Hver sæson fornyer de sig med styles, vi ikke har set før, men som stadig emmer af den græske, boheme sommer. De græske kjoler er ofte lavet i størrelserne small eller medium og har en god vidde. De er lavet i 100% bomuld og er super behagelige at have på.