DKNY

DKNY, Donna Karan New York, er et luksus varemærke som blev etableret i 1985 af grundlæggeren Donna Karan. Stilen hos DKNY afspejler New Yorks vilde energi og høje puls. Det er spændende design, som er indbegrebet af fashion! 

Donna Karans vision er klar og tydelig. Hun designer tøj og undertøj, hvor komfort og luksus skal kombineres med funktionalitet og femininitet. Hos DKNY er der fokus på, at producere stilrene styles af god kvalitet. Der er fokus på kroppen, det funktionelle og det luksusirøse. DKNY er kendte for at følge med tidens tendenser og stilarter og de er dygtige til at forny deres proukter, så de passer til kundernes behov. 

DKNY har et stort udvalg af elegante og cool styles, som kan dække alle de stilbevidste kvinders behov fra morgen til aften, uanset hvor i verden de befinder sig. Kollektionerne fra DKNY er både klassiske, enkelte og kan styles på flere forskellige måder. 

DKNY ånder storbyens puls og skaber den perfekte garderobe til alle slags kvinder. 

Her hos Tryde Andrés er vi vilde med DKNY og vi har derfor sørget for at handle det bedste ind, så vi rigtig kan forkæle alle vores kunder. Tag et kig ned af siden og bliv inspireret af DKNY. 

Senest viste produkter