MENU
X

Femilet

Med lingeri fra Femilet får du høj funktionalitet og den perfekte pasform. Dette kombineres med lækre materialer og fine detaljer, som alt sammen udgør undertøj, du ikke vil kunne leve uden.

1 til 36 af 56

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Femilet BH

Det danske lingeri-brand Femilet har eksisteret siden tilbage i 1923 og er i dag kendt som en designvirksomhed med fokus på moderigtigt lingeri, badetøj og nattøj. Virksomheden blev grundlagt af den danske Jens Krøjgaard og blev i 2010 opkøbt af det franske Groupe Chantelle, som efterfølgende har gjort Femilet til en del af et større internationalt marked.

Femilet lingeri med alle pasforme

Femilet henvender sig til den moderne og uafhængige kvinde, som ønsker undertøj der kan opfylde selv hendes mindste behov i alle givne situationer. Femilet er lingeri for alle kvinder, lige fra en A - H skål. Med deres mange forskellige BH-modeller kan alle kvinder få sig en BH, hvor de kan føle sig godt tilpasse.

Femilet badetøj

Hvert år fremstiller Femilet fire skønne sæsonkollektioner samt en badetøjskollektion, som løbende kommer ud i de mange både konceptbutikker og shop-in-shops. Alle deres kollektioner er fremstillet ud fra sæsonernes nyeste modetendeser, farver og flotte mønstre. Ud over at have sæsonprægede kollektioner, kører Femilet også altid med en lækker basiskollektion.

Se det fantastiske udvalg af Femilet her på siden og få dig nogle helt nye favoritter.