MENU
X

Femilet

OBS. Femilet lingeri har skiftet navn til Chantelle EasyFeel. Kom til den nye side herGå på opdagelse på siden her i vores udvalg af Femilet uld, som skaber varme og velvære. Uldundertøjet fra Femilet er både elegant at se på, men det er også super behageligt at have på. Uldundertøjet er lavet i blød merinould, så du både kan holde varmen men også være tilpas i noget, der ikke kradser. Se det lækre udvalg af uldundertøj fra Femilet her i skønne neutrale farver som grå, sort og offwhite.

Se vores udvalg af Femilet uldtrusse, uldtrøje og her.

16 vare(r)

pr. side

Uldundertøj i lækkert design

Hvem har sagt, at uldundertøj skal være kedeligt? Den lækre uldserie fra Femilet er lavet i et flot og enkelt design, hvor komfort og pasform er i top. Et af kendetegnene ved uldundertøjet fra Femilet er de fine meshkanter ved halsudskæringer og benudskæringer. De giver bare det der feminine touch, som løfter uldundertøjet, så designet bliver lækkert og moderigtigt. Femilets uldundertøj er lavet i 100% merinould. Det gør det både blødt og lækkert at have på, men det betyder også, at du kan holde varmen og huden kan ånde. Det er virkelig vigtigt for mange kvinder, at materialet er åndbart, men også at man ikke fryser, selvom uldundertøjet er finstrikket. Det lækre uldundertøj fra Femilet er designet i skønne, neutrale farver som lysegrå, off white og sort. Det gør det virkelig nemt at style, når du bruger de lange uldundertrøjer under dine pæne strikkapper eller blazerjakken. Du kan derfor vælge i mellem de forskellige farver, så du kan finde det uldundertøj, der passer bedst sammen med din garderobe.

Uldundertøjet der ikke kradser

Når du skal finde det helt rigtige uldundertøj, er det sikkert vigtigt, at det er blødt at have på uden at kradse. Mange forbinder uld med noget, der kan kradse, og det er virkelig ikke rart. Uldundertøjet fra Femilet er lavet i blød merinould, så det netop ikke kradser. Det er super blødt og behageligt at have på. Det betyder meget, når du bruger uldundertøjet til hverdag eller på skituren, at det ikke kradser, men er behageligt at have på. Har du en anden strikbluse, der kradser, kan du  nemt sætte en uldundertrøje fra Femilet under, så du har den bløde bluse ind mod huden og derfor ikke mærker den anden.

Det bedste skiundertøj til skiferien

Skal du på skiferie, er det vigtigt, at du har styr på alt det basale, som fx uldundertøjet. Når du skal stå på ski en hel dag, betyder det meget, at komforten er i orden. Det er du sikret, når du vælger dit uldundertøj fra Femilet. På skituren vil du selvfølgelig gerne kunne holde varmen. Men for mange er det også vigtigt at huden kan ånde, fordi man netop godt kan komme til at svede, når man bruger så meget energi. Her betyder det meget, at skiundertøjet er lavet i merinould. Så transporterer det nemlig sveden væk fra huden, så du ikke kommer til at fryse. Men det gør også at du ikke lugter af sved bagefter. Derudover er skiundertøjet pænt at se på, så du kan sagtens sidde til afterski uden at være gået på kompromis med din stil. Skiundertøjet fra Femilet er lavet i et virkelig pænt design med smukke meshkanter på både bluserne og toppene. Så du kan roligt gøre klar til årets skiferie med Femilets uldundertøj.