Gustav

Det danske mærke Gustav blev stiftet i 2009 og er i dag et af de tøjmærket inden for 'high fashion' der virkelig hitter hos de danske kvinder. Gustav er designet af Tina Gusstavsson, hvis fokus er at skabe lækkert kvalitetstøj, som fremhæver de feminine kvindelige former. 

Tøjet hos Gustav er fremstillet af de bedste materialer som blandt andet silke, satin, bomuld og skind. Tøjet kan kombineres med andre styles og bruges til både hverdag og festlige arrangementer. Gustav er til den kvalitetsbevidste og kræsne kvinde, som ønsker et spændende look, som der ligges mærke til. Der kan vælges imellem et utal af skønne bukser, skjorter, toppe, kjoler og frakker. 

Hvert år lancerer Gustav to nye og spændende kollektioner og ofte er der en stor eftersprøgsel på tøjet. Stilen er feminin og sofistikeret og der gøres brug af flotte farver, mønstre og enestående detaljer. 

Gustav er ud over kærligheden til deres design, kendt for deres helt fantastiske pasform af blazere og bukser, som sidder godt på alle! 

Gustav er et must-have brand til din garderobe! 

Hvis du synes Gustav lyder som mærket lige for dig, så kan du se vores udvalg af det populære Gustav tøj online her på siden.

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
Senest viste produkter