MENU
X

Gustav

Gustavs efterårskollektion er landet og de fornøjer som altid. Her finder du vanen tro flotte mønstret skjorter, bluser og bukser samt fine kjoler til sæsonens fester. Der er som altid kælet for detaljen og den gode pasform. 

1 til 36 af 143

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gustav skaber lækkert og unikt modetøj

Det danske mærke Gustav blev stiftet i 2009 og er i dag et af de tøjmærker inden for 'high fashion', der virkelig hitter hos de danske kvinder. Gustav er designet af Tina Gusstavsson, hvis fokus er at skabe lækkert kvalitetstøj, som fremhæver de feminine og kvindelige former. Gustav er ud over kærligheden til deres design, også kendt for deres helt fantastiske pasform af særligt blazer og bukser, som sidder godt på alle! 

Gustav er især kendt for sine Bay Wide Pants, som er et par bukser med en god vidde i benene og en bred elastik i taljen. Buksen er en gengænger hver sæson og kommer altid i et lækkert nyt print. Ofte laves der en bluse, tunika eller kjole i samme print, så du kan mixe dine bukser med en overdel i samme look.

Tøj fra Gustav i højeste kvalitet og bedste materialer

Tøjet hos Gustav er fremstillet af de bedste luksus materialer som blandt andet silke, satin, bomuld og skind. De seneste kollektion byder også på rigtigt mange styles i lækker cupro. Ikke noget med at materialet har en flot shine, så er det også bæredygtigt. Det betyder, at du kan købe tøj fra Gustav med god samvittighed. Tøjet kan kombineres med andre styles og bruges til både hverdag og festlige arrangementer. Du finder ofte den samme style sæson efter sæson i nye farver. Det gør det nemt at sætte et outfit sammen, hvis du har fundet de styles og pasformer, der passer godt til dig. Du kan ofte også mixe på tværs af kollektionerne, så du ikke hver sæson skal købe en ny bluse eller strik. Så kan du nemt bruge den gode strik fra sidste sæson og matche den med et par af de nye bukser.

Gustav er tøj til den kvalitetsbevidste og kræsne kvinde, som ønsker et spændende look, som der ligges mærke til. Der kan vælges imellem et utal af skønne skjorter, toppe, bluser, kjoler, bukser, jakker og frakker, som alt sammen har unikke detaljer og et særligt udtryk. 

Styles fra Gustav til alle anledninger

De mange ready-to-wear items fra Gustav giver et stort frirum til at style dine egne looks. Match eventuelt en lækker Gustav skjortebluse eller strikbluse med et par smarte printede Gustav bukser til hverdag. Brandet byder på en masse lækre bukse- og bluse sæt, som passer perfekt til fest. Mange lækre detaljer som blonder, perler og høje halse understreger den æstetik, som Gustav hver eneste kollektion formår at integrere. Lad dig inspirere af den eftertragtede Gustav-stil og skab dit helt eget look.

Når du skal finde et lækkert gå-i-byen outfit, kan du ofte style et helt sæt i samme print, eller mixe dine yndlingsbukser med en lækker bluse eller kjole. Gustav laver altid forskellige styles i samme print, så det er nemt at style det outfit, der passer bedst til den anledning du skal til. Mange vælger også en af de lange Gustav kjoler, når der står bryllup, konfirmation eller fødselsdag i kalenderen.

Kjolerne med de bedste pasformer

Den fine Hali kjole er gået hen og blevet ikonisk, fordi den har den smukkeste pasform og bare passer til kvinder i alle størrelser. Den har et elegant look, der også kan styles ned til hverdag med en cape eller god strik. Britney kjolen er kendt for sit bias cut, som giver en flatterende pasform. Britney kjolen er lang og kommer både som en feminin og elegant udgave til de festlige lejligheder, men også som en fed hverdagskjole med lommer på brystet og friske detaljer. Der er altid kælet for detaljerne og farvekombinationerne på Gustavs kjoler.

De fantastiske strik capes - Gustav mode

Gustav er kendt for sine skønne strik capes. De har korte ærmer og et løst snit. Du finder de bløde Celma og Coya capes både i forårs og vinterkollektionerne. Ofte bliver de lavet i ensfarvet farver, der passer til indeværende sæson. Det smarte ved en cape er, at den kan styles både over skjorter og kjoler, så du bevarer det fede look på dit outfit, men samtidigt kan holde varmen. Derfor vil farven på capen også tit passe til de print, der kommer i samme sæson på bukser, skjorter og kjoler.  

Hvis du synes, Gustav lyder som mærket lige for dig, så kan du se vores udvalg af det populære Gustav tøj online her på siden eller besøge os i en af vores tre butikker og få vejledning om pasform og størrelser.