MENU
X

Gustav

Efterårets lækkerier fra Gustavs autumn winter 2021 er landet. Kollektionen byder på fede bukser og kjoler i cool grå og mørkeblå. Se alt det skønne herunder.

1 til 36 af 127

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Det danske mærke Gustav blev stiftet i 2009 og er i dag et af de tøjmærket inden for 'high fashion' der virkelig hitter hos de danske kvinder. Gustav er designet af Tina Gusstavsson, hvis fokus er at skabe lækkert kvalitetstøj, som fremhæver de feminine og kvindelige former. 

Gustav er ud over kærligheden til deres design, også kendt for deres helt fantastiske pasform af særligt blazer og bukser, som sidder godt på alle! 

Tøjet hos Gustav er fremstillet af de bedste luksus materialer som blandt andet silke, satin, bomuld og skind. Tøjet kan kombineres med andre styles og bruges til både hverdag og festlige arrangementer.

Gustav er tøj til den kvalitetsbevidste og kræsne kvinde, som ønsker et spændende look, som der ligges mærke til. Der kan vælges imellem et utal af skønne bukser, skjorter, toppe, kjoler og frakker, som alt sammen har unikke detaljer og et særligt udtryk. 

De mange ready-to-wear items fra Gustav giver et stort frirum til at style dine egne looks. Match eventuelt en lækkert Gustav skjortebluse eller strikbluse med et par smarte farvede Gustav bukser til hverdag. Brandet byder på en masse lækre bukse og bluse sæt, som passer perfekt til fest. Mange lækre detaljer som blonder, perler og høje halse understreger den æstetik, som Gustav hver eneste kollektion formår at integerer. Lad dig inspirere af den eftertragtede Gustav-stil. 

Gustav er et must-have I din garderobe. Hvis du synes Gustav lyder som mærket lige for dig, så kan du se vores udvalg af det populære Gustav tøj online her på siden eller besøg os I en af vores tre butikker og få vejledning om pasform og størrelser.