MENU
X

Gustav bukser

Gustav bukser giver os altid en følelse af luksuriøst design og kompromisløs komfort. Uanset om du er på udkig efter et par klassiske velsiddende bukser, moderne mønstrede bukser eller skindbukser, tilbyder Gustav altid en bred vifte, så der er noget til enhver stil. Med deres nøje fokus på pasformer, detaljer og snit er Gustav bukser det perfekte valg til enhver lejlighed. Og du kan være sikker på, at de holder sæson efter sæson.

25 vare(r)

pr. side

Velsiddende og klassiske Gustav bukser 

Gustav laver de bedste klassiske bukser, der er kombineret med stil, tidløst design og kvalitet. Modellerne Sis og Cane er gengangere i Gustavs kollektioner på grund af deres tidløse klassiske design og velsiddende pasformer.

Gustav Sis bukser er lavet i en lækker og behagelig kvalitet med et moderne twist. Buksen har et aftageligt bælte, saddleback, stiklommer og 7/8 længde.

Gustav Cane bukser er designet i et klassisk snit med tone i tone galoner i siden, skrålommer, skjult hægtelukning og saddleback. De er lavet i en lækker stretchy bomuldskvalitet og er 7/8.

Begge modeller har saddleback, som gør, at de sidder rigtig godt bagpå. Sis og Cane er to bestsellere sæson efter sæson. Det skyldes især deres klassiske snit og gode pasform. De sidder rigtig godt på mange forskellige kropstyper.

Gustav Bay bukser i nyt smukt print

De populære Bay bukser er blevet et kendetegn for Gustav. Buksen har lige ben med vidde og en bred elastikkant med glimmer i taljen. Modellen er løstsiddende og har et elegant men samtidig afslappet look, der gør, at du både kan bruge dem til hverdag med en bluse eller strik og til festlige anledninger med en skjorte. Der kommer altid en matchende bluse eller skjorte i samme print, så man kan få et lækkert og stilfuldt sæt. På grund af den store popularitet, kommer Bay bukserne altid i en ny farve med nyt print til hver sæson. Har du set de nye Bay bukser, der er kommet til denne sæson? De er så smukke! 

Gustav læderbukser: Stil og komfort

Er du på udkig efter et par læderbukser til din garderobe? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Gustav læderbukser er det ultimative valg for den moderne kvinde, der ønsker stil og komfort. Gustav laver både de klassiske lange tætsiddende læderbukser og Doa læderbukser som er 7/8 med flare og elastik i taljen. Begge modeller fås i forskellige farver.

Hvert par læderbukser er omhyggeligt fremstillet med fokus på detaljer og holdbarhed. Det bløde og smidige læder føles luksuriøst mod huden og tilpasser sig din kropsform for en skræddersyet pasform. Du vil ikke fortryde at tilføje et par Gustav læderbukser til din garderobe. De kan nemt styles op og ned, hvilket gør dem velegnede til både formelle anledninger og mere afslappede sammenkomster. Uanset om du styler dem med en silkebluse og hæle til en aften i byen eller med en oversize strik og sneakers for et afslappet look, vil du skille dig ud med en unik følelse af stil. 

 

Efterårsnyhederne er landet, og vi elsker dem. Forelsk dig i de smukke nye prints og de lækre bluser, skjorter og bukser.