MENU
X

Gustav strik

Gustav strik tilbyder en enestående kombination af enkelhed, tidløs elegance og usædvanlig komfort. Uanset om du er på udkig efter noget tidløst eller noget mere dristigt, vil Gustav strik give dig muligheden for at udtrykke din personlige stil med varme og elegance og du kan være sikker på, at Gustav strik holder sæson efter sæson. Så hvis du mangler en lækker stilfuld og komfortabel striktrøje eller et par super bløde strikbukser til at holde dig varm på de køligere dage, vil vi anbefale at tjekke Gustavs strik ud - du vil med garanti elske det!

Gå efterårsmoden i møde med den rette striktrøje fra Gustav

Gustav er enestående til at skabe en bred vifte af stikmodeller, så der er noget til enhver smag. Gustav er især kendt for deres skønne og klassiske capes, som er tidløse og alsidige. De har korte eller 3/4 ærmer og pasformen er oftest løstsiddende. De bliver lavet i forskellige modeller, farver og mønstre. Fra enkel ensfarvet til det smukkeste strikmønster kan du skabe et sofistikeret look med Gustavs strik capes. Gustav laver også de fineste cardigans. Deres altid elegante snit og unikke detaljer med knapper, mønstre og farver kan pifte ethvert outfit op. Brug cardiganen som et let lag over din skjorte eller bluse, eller som en erstatning for en jakke.

Stilfulde stylinger: Sådan kan du style Gustav strikbluser

En Gustav strikbluse er en alsidig garderobe-essens, der kan styles til forskellige looks med lethed. Uanset om du skal klæde dig på til en formel begivenhed eller ønsker at tilføje et strejf af hygge til din hverdag, kan du tilføje en Gustav strikbluse til dit outfit. Ønsker du et afslappet look, kan du kombinere din Gustav strikbluse med et par afslappede jeans og sneakers. Tilføj et lækkert tørklæde og nogle enkle smykker for at give dit look et personligt præg. Når vejret begynder at blive køligt, kan du style din Gustav strik med en skjorte under. Lag-på-lag looket tilføjer dybde og tekstur til din stil samtidig med, at det holder dig varm og komfortabel. Hvis du skal dresse mere op til en aften ude, kan du style din Gustav strikbluse med en elegant nederdel, et par skindshorts eller skindbukser. Tilføj nogle fine smykker og en lille taske for at skabe et stilfuldt aftenlook, der vil få dig til at skille dig ud. Stylingsmulighederne er mange - og derfor er Gustav strik en favorit hos mange kvinder. 

Gustav Helmi strik: Tidløs stil med et twist

Helmi strik fra Gustav er altid lavet i en smuk farvekombination og mønster. Strikken er designet løstsiddende med en lille høj hals og trekvartlange vide ærmer. Helmi strikken har et super eksklusivt udtryk, samtidig med den er strikket i en lækker kvalitet, så den er dejlig lun, let og behagelig at have på. I Gustavs kollektioner kommer Helmi strik oftest i farvekombinationer, som passer til nogle af de nye bukser fra samme kollektion, så der er mulighed for et lækkert nyt trendy outfit. 

Efterårsnyhederne er landet, og vi elsker dem. Forelsk dig i de smukke nye prints og de lækre bluser, skjorter og bukser.