MENU
X


Dit køb på trydeandres.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes.
Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb på trydeandres.dk, som er ejet og drevet af Tryde Andrés ApS.

Priser
Aftaleindgåelse
Levering
Fragt- og ekspeditionsgebyr
Bytteservice
Ombytning
Fortrydelsesret
Ombytning
Returnering
Varens stand, når du sender den retur
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Reklamation og fejllevering
Betaling
Håndtering af personoplysninger
Klageadgang
VirksomhedsinformationKlik og læs hvad vores dejlige kunder skriver om os på Trustpilot.Priser

Alle priser på trydeandres.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Hvis der opstår åbenlyse prisfejl, og du køber varen til denne pris, vil vi foretage en konkret vurdering om du var i god eller ond tro om prisfejlen. Hvis du vidste eller burde have vidst at prisen på varen var fejlagtig, vil vi annullere din ordre, og tilbageholde varen i medfør af aftalelovens § 32.Aftaleindgåelse

Når du handler på trydeandres.dk, bliver der indgået en bindende aftale når du har lagt ordren. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse. Det anbefales, at du tjekker bekræftelsen, om den stemmer overens med din bestilling med hensyn til antal, varetype, pris o. lign. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme udsolgte varer, selvom du har bestilt varerne online. Det skyldes, at vi ikke har et separat online-lager, men at vores online-lager plukker af de varer, som er registreret i vores fysiske butikker. I den forbindelse kan det en sjælden gang ske, at varen købt online, kort forinden er solgt i den fysiske butik. I sådanne tilfælde vil du blive kontaktet via e-mail.

Alle købsaftaler indgås på dansk.
Bestillingen er ikke gyldig, hvis vi ikke kan fastslå din bopæl.


Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndtering af forsendelse og modtagelse af varer.
Vi ekspederer bestillingerne i den rækkefølge, som de kommer ind. Som udgangspunkt sendes bestilte varer som én forsendelse.
Dine varer leveres af PostNord til den adresse, som du har oplyst som leveringsadresse. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informeres du via SMS eller e-mail.
Når varen afsendes, modtager du en e-mail med din pakkes track & trace nummer, så du kan følge din forsendelse her. Du kan også se status på din bestilling ved at logge dig på dit kundelogin på sitet.
For uafhentede pakker forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr på kr. 50., som svarer til den returomkostning, det koster at fragte pakken tilbage til os.


Fragt- og ekspeditionsgebyr

Gældende for Danmark: Alt handel er med gratis fragt og med gratis returfragt, hvis købet er større end 250,- kr. Ordrer under 250,- kr. lægges der et fragtgebyr på, afhængigt af den på dagen aktuelle fragtpris.
Der er altid gratis returfragt ved ombytning. Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyr. 

Forsendelser til udlandet koster fra kr. 97 pr. afsendelse. Vi sender til Storbritannien, Grønland, Holland, Luxembourg, Norge, Sverige, Tyskland og USA.Bytteservice

Alle indpakkede varer påsættes et byttemærkat. Derved kan varen byttes, som var den købt i en af vores butikker. Varer købt som en outlet-vare kan ikke byttes i butikkerne. De skal returneres til webshoppen. Læs mere under ombytning og returret / fortrydelse.Ombytning

Ombytning er fragtfrit. Vi bytter gerne, hvis størrelsen ikke passer. Varen skal være os i hænde senest 14 dage fra modtagelsen. Du betaler ikke fragt af den nye vare. Hvis værdien af den vare der skal ombyttes er større end 250,- kr., kan du med fordel købe produktet på vores hjemmeside, da vi returnerer pengene meget hurtigt. Du er derved sikret, at du kan få dine varer, og du sparer tid.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på trydeandres.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives som mail eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Ved anvendelse af forudbetalt returlabel skal du sørge for at få en kvittering på posthuset, som dokumentation for en evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret som modtaget på vores adresse. Download returseddel.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Betalingskortgebyret refunderes ikke ved returnering.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Tryde Andrés
Att.: Online
Kongensgade 20
5000 Odense C

Du er velkommen til at ombytte varen i en af vores butikker.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation og fejllevering

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: Se ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning, reparation eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.
I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står trydeandres.dk for fragtomkostningerne.
Hvis du får brug for at sende varen retur og ikke længere er i besiddelse af forsendelsesdokumenterne, kan du printe en returseddel og vedlægge den forsendelsen.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Betaling

Du betaler dine indkøb på trydeandres.dk med et gyldigt betalingskort. Du kan anvende Dankort (intet gebyr), VISA/Dankort (intet gebyr), VISA (1,5% af transaktionsbeløbet), Eurocard (1,5% af transaktionsbeløbet) og MasterCard (1,5% af transaktionsbeløbet). Alle kreditkortoplysninger er krypterede, og alle sikkerhedskrav er overholdt. Hverken Tryde Andrés eller tredjemand får kendskab til dine kreditkortoplysninger, da de overføres via en SSL-krypteret forbindelse (Secure Socket Layer). Pengene trækkes først, når pakken afsendes fra os. Ved evt. returnering af en vare tilbageføres købesummen for det returnerede til dit kort. Betalingskortgebyret refunderes ikke ved returnering.


Håndtering af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med trydeandres.dk, skal du registrere følgende personlige oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.
Vi registrerer disse personoplysninger for at kunne levere dit køb til dig. Oplysninger registreres hos virksomheden og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.
Personoplysninger, der indsamles via websitet, sker altid ved dit samtykke. Du har ret til at vide, hvilke oplysninger, der registreres, og hvorfor vi registrerer disse.
Vi har en række tekniske forholdsregler, der beskytter dine oplysninger. På sitet bruger vi SSL, der står for Secure Sockets Layer, så dine oplysninger krypteres i forbindelse med transaktionen online. Vi har ingen adgang til disse oplysninger.
Som medlem i vores kundeklub kan du angive personlige oplysninger. Disse oplysninger er omfattet af tavshedspligten og bruges til at pleje den almene kunderelation, herunder målrettet markedsføring samt til at opfylde gensidige forpligtelser. Vi sælger eller videregiver IKKE dine oplysninger til andre. Undtagelser herunder.
Vi videregiver din e-mail til Trustpilot.dk og Clerk.io (de laver anbefalede produkt visning op vores hjemmeside).
På trydeandres.dk benyttes logstatistik, hvor der indsamles statistisk materiale, om hvor mange besøgende sitet har, og hvor de kommer fra og lignende. Formålet er alene at optimere funktionaliteten på sitet.
Dataansvarlig er Tryde Andrés ApS.
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at indhente information om dine oplysninger. Disse rettigheder er gengivet i Persondataloven.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mogens Andrés på info@andres.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her.


Virksomhedsinformation

Tryde Andrés ApS er registreret med hovedkontor i Odense. Cvr. nr.: SE 73 67 64 28.