MENU
X

Handelsbetingelser


Dit køb på trydeandres.dk overholder gældende dansk lovgivning for internethandel. Det betyder, at dine rettigheder som forbruger overholdes.
Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb på trydeandres.dk, som er ejet og drevet af Tryde Andrés ApS.

Priser
Aftaleindgåelse
Levering
Fragt- og ekspeditionsgebyr
Bytteservice
Ombytning
Fortrydelsesret
Returnering
Varens stand, når du sender den retur
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Reklamation og fejllevering
Betaling
Persondatapolitik
Klageadgang
VirksomhedsinformationKlik og læs hvad vores dejlige kunder skriver om os på Trustpilot.


Priser

Alle priser på trydeandres.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv 25% moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Hvis der opstår åbenlyse prisfejl, og du køber varen til denne pris, vil vi foretage en konkret vurdering om du var i god eller ond tro om prisfejlen. Hvis du vidste eller burde have vidst at prisen på varen var fejlagtig, vil vi annullere din ordre, og tilbageholde varen i medfør af aftalelovens § 32.Aftaleindgåelse

Når du handler på trydeandres.dk, bliver der indgået en bindende aftale når du har lagt ordren. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse. Det anbefales, at du tjekker bekræftelsen, om den stemmer overens med din bestilling med hensyn til antal, varetype, pris o. lign. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme udsolgte varer, selvom du har bestilt varerne online. Det skyldes, at vi ikke har et separat online-lager, men at vores online-lager plukker af de varer, som er registreret i vores fysiske butikker. I den forbindelse kan det en sjælden gang ske, at varen købt online, kort forinden er solgt i den fysiske butik. I sådanne tilfælde vil du blive kontaktet via e-mail.

Alle købsaftaler indgås på dansk.


Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndtering af forsendelse og modtagelse af varer.
Vi ekspederer bestillingerne i den rækkefølge, som de kommer ind. Som udgangspunkt sendes bestilte varer som én forsendelse.
Dine varer leveres af PostNord til den adresse, som du har oplyst som leveringsadresse. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informeres du via SMS eller e-mail.
Når varen afsendes, modtager du en e-mail med din pakkes track & trace nummer, så du kan følge din forsendelse her. Du kan også se status på din bestilling ved at logge dig på dit kundelogin på sitet.


Fragt- og ekspeditionsgebyr

Gældende for Danmark: Alt handel er med gratis fragt, hvis købet er større end 500,- kr. Ordrer under 500,- kr. lægges der et fragtgebyr på, afhængigt af den på dagen aktuelle fragtpris. Returfragt koster 39,- hvis du bruger vores returlabel.
Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyr.

Forsendelser til udlandet koster fra kr. 97 pr. afsendelse. Vi sender til Storbritannien, Grønland, Holland, Luxembourg, Norge, Sverige, Tyskland og USA.Bytteservice

Alle indpakkede varer påsættes et byttemærkat. Derved kan varen byttes, som var den købt i en af vores butikker. Varer købt som en outlet-vare kan ikke byttes i butikkerne. De skal returneres til webshoppen. Læs mere under ombytning og returret / fortrydelse.

Julegaver - byttefrist 2023-24

Du kan allerede købe dine julegaver hos Tryde Andrés fra d. 1. november 2023. Julegaver BYTTES frem til 12. januar 2024. Det er muligt at ombytte til en anden vare, eller at få udstedt et tilgodebevis. Husk at der skal være gyldigt byttemærke i forbindelse med ombytning. Ønsker du at få pengene retur, er det muligt i dagene mellem jul og nytår 2023. Skal du have pengene retur indenfor dette tidsrum, er det vigtigt, at du medbringer gyldig bon.


Ombytning

Ombytning koster 39 kr. ved at bruge vores fragtbrev. Vi bytter gerne, hvis størrelsen ikke passer. Du skal afsende varen senest 14 dage fra modtagelsen. Du betaler ikke fragt af den nye vare. 

Hvis du bruger dine bonuskroner, er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du enten bytte til noget andet eller få en tilgodeseddel (hvis tilgodeseddlen skal sendes koster det 39 kr.), på det fulde beløb (ikke kun værdien af bonuskronerne).


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på trydeandres.dk som forbruger.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives som mail eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen. Bliver din ordre sendt retur til os, fordi du ikke har hentet den, afholder du de direkte udgifter i forbindelse med returforsendelsen - dvs 39 kr, som trækkes fra det samlede beløb, der returneres til dig.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du enten bytte til noget andet eller få en tilgodeseddel (hvis tilgodeseddlen skal sendes koster det 39 kr.), på det fulde beløb (ikke kun værdien af bonuskronerne).


Returnering

Returnering koster 39 kr. ved at bruge vores fragtlabel. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Ved anvendelse af forudbetalt returlabel skal du sørge for at få en kvittering på posthuset, som dokumentation for en evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret som modtaget på vores adresse. Du bedes udfylde og vedlægge den returseddel, der fulgte med din ordre, når du sender varen retur. Har du mistet sedlen kan du downloade en ny her: Download returseddel.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du enten bytte til noget andet eller få en tilgodeseddel (hvis tilgodeseddlen skal sendes koster det 39 kr.), på det fulde beløb (ikke kun værdien af bonuskronerne).


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værd, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Benytter du vores returlabel, trækker vi 39 kr fra det beløb, du skal have retur fra os.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Betalingskortgebyret refunderes ikke ved returnering.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Tryde Andrés
Att.: Online
Kongensgade 20
5000 Odense C

Du er velkommen til at ombytte varen i en af vores butikker.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du enten bytte til noget andet eller få en tilgodeseddel, på det fulde beløb (ikke kun værdien af bonuskronerne).


Reklamation og fejllevering

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal altid kunne fremvise din kvittering samt den pågældende vare, når du ønsker at reklamere. Har varen været taget i brug, skal den være nyvasket, når du kommer og reklamerer.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget står trydeandres.dk for fragtomkostningerne. Det betyder, at du skal give os besked på forhånd om en given reklamation. Finder vi at reklamationen er berettiget sender vi dig en returlabel, du kan benytte til at sende varen ind til os.

Varen sendes til: Se ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning, reparation eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.
I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står trydeandres.dk for fragtomkostningerne.
Hvis du får brug for at sende varen retur og ikke længere er i besiddelse af forsendelsesdokumenterne, kan du printe en returseddel og vedlægge den forsendelsen.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Betaling

Du betaler dine indkøb på trydeandres.dk med et gyldigt betalingskort. Du kan anvende Dankort (intet gebyr), VISA/Dankort (intet gebyr), VISA (1,5% af transaktionsbeløbet), Eurocard (1,5% af transaktionsbeløbet) og MasterCard (1,5% af transaktionsbeløbet). Alle kreditkortoplysninger er krypterede, og alle sikkerhedskrav er overholdt. Hverken Tryde Andrés eller tredjemand får kendskab til dine kreditkortoplysninger, da de overføres via en SSL-krypteret forbindelse (Secure Socket Layer). Pengene trækkes først, når pakken afsendes fra os. Ved evt. returnering af en vare tilbageføres købesummen for det returnerede til dit kort. Betalingskortgebyret refunderes ikke ved returnering.

Hvis du bruger dine bonuskroner er de brugt og bliver ikke ført tilbage på din kundekonto, hvis du fortryder købet. Fortryder du et køb, hvor du har brugt bonuskroner, kan du enten bytte til noget andet eller få en tilgodeseddel, på det fulde beløb (ikke kun værdien af bonuskronerne).


Persondatapolitik

I det følgende kan du læse Tryde Andrés politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger Tryde Andrés hjemmeside og anvender hjemmesidens forskellige tjenester.

Den dataansvarlige på trydeandres.dk er Tryde Andrés.


Tryde Andrés indsamling af dine personoplysninger
Vi indsamler dine personoplysninger, som du afgiver på Tryde Andrés hjemmeside, eller som du giver dit samtykke til.

Hvornår sker indsamlingen
Når du besøger www.trydeandres.dk, vil du blive informeret om indsamlingen af dine personoplysninger. Brug af tjenester på Tryde Andrés hjemmeside, såsom bestilling af møde, anmodning om at Tryde Andrés kontakter dig, brug af vores whistleblowerfunktion eller ansøgning om job, forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger. På samme måde hvis du tilmelder dig kurser, arrangementer og nyhedsbreve.

Det kan forekomme, at vi tilbyder dig mulighed for deltagelse i interaktive fora i hvilken forbindelse, du kan diskutere med andre brugere af Tryde Andrés hjemmeside. Inden du benytter sådanne faciliteter, skal du læse vores disclaimer for brug af Tryde Andrés hjemmeside. Enhver meddelelse, som du sender online, vil være tilgængelig for alle med adgang til det pågældende forum, og Tryde Andrés påtager sig ikke nogen forpligtelser i forbindelse dermed.

Hvilke oplysninger indsamles
De personoplysninger, som Tryde Andrés indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer, din firmaadresse, dine betalingsoplysninger og lignende identifikationsoplysninger samt loginoplysninger, hvis du tildeles sådanne i forbindelse med udnyttelse af Tryde Andrés tjenester. Herudover oplysninger om din færden på www.trydeandres.dk

Til hvilke formål indsamles oplysningerne
Tryde Andrés indsamler og videregiver dine personoplysninger for at kunne behandle og gennemføre din ordre, registrere din tilmelding til ønskede services eller levere en given tjeneste til dig, samt at kunne fremsende markedsføringsmateriale samt information om alle vores produkter indenfor både lingeri og tøj, virksomhed og aktiviteter, såfremt du anmoder herom. Herudover indsamler Tryde Andrés dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os med nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

Tryde Andrés videregivelse af dine personoplysninger
Dine personoplysninger bliver videregivet til enheder og selskaber tilhørende Tryde Andrés, herunder datterselskaber og associerede selskaber. Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit samtykke, blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov. Vi hos Tryde Andrés hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

Tryde Andrés kan endvidere videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre i det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller Tryde Andrés bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol.

Behandling hos tredjepart
Tryde Andrés kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, sociale og professionelle medier backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, instrueret af Tryde Andrés til at behandle dine personoplysninger på Tryde Andrés vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.
Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, og lande, der ikke har love, der giver særlig beskyttelse af personoplysninger.

Tryde Andrés forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

Lagring af Personoplysninger
Tryde Andrés opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

Personoplysningerne afgivet i forbindelse med købet, registreres hos Tryde Andrés og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Tryde Andrés bestræber sig på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Tryde Andrés har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå. På sitet bruger vi SSL, der står for Secure Sockets Layer, så dine oplysninger krypteres i forbindelse med din online transaktion. Vi har ingen adgang til disse oplysninger.

Din ret til indsigt
Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, Tryde Andrés behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger.

Brug af cookies
På hjemmesiden gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde, at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites. Læs mere om Tryde Andrés brug af cookies her Cookies.

Berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
Hvis du ønsker, at Tryde Andrés berigtiger eller sletter personoplysninger, som Tryde Andrés har indsamlet om dig, eller hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til os.

Regler
De regler der gælder for Tryde Andrés behandling af dine personoplysninger findes nedenfor:
Persondataloven
Vejledning om de registreredes rettigheder

Hvem er vi – og hvordan kan du kontakte os
Tryde Andrés
Kongensgade 20
5000 Odense
Danmark
Tel: +45 40 22 53 40
online@trydeandres.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mogens Andrés på info@andres.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her.
http://ec.europa.eu/odr


Virksomhedsinformation

Tryde Andrés ApS er registreret med hovedkontor i Odense. Cvr. nr.: SE 73 67 64 28.Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Enwebshop.dk

Adresse

Postnr. og by

Fax: xxxx xxxx

E-mail: xxx@xxx.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15-12-2020