MENU
X

Hést

Norske Hést har skabt et fedt mærke til kvinder, kendetegnet ved især deres fine logo styles. Hos Tryde Andrés finder du den populære logo bikini i en flot gylden farve.
Se vores udvalg af Hést bikini og her.

1 vare(r)

pr. side

Det skønne mærke Hèst er skabt i Norge af prinsesse Märtha Louise i fællesskab med to andre kvinder. Her bliver der virkelig kræset for det gode design og de fine detaljer. Særligt er mærket kendt for sit tidsløse design, der står for både kvindelig styrke og kærlighed. Hèst er både til de unge piger men også de modne kvinder. Du får her et mærke, der netop henvender sig til den modebevidste kvinde uanset alder. 

Den populære logo bikini

Ikonisk, enkel og feminin - det beskriver i hurtige træk den fine H-logo bikini fra Hèst. Det er blot en ud af flere i serien af logo styles, der kommer fra det norske mærke. Bikinien er kendetegnet ved sin flotte, gyldne farve der får masser af kontrast af de sorte h'er og de sorte kanter og snørrer. Den feminine trekantsbikini har fået indlæg i skålene for ekstra støtte. Disse kan dog pilles ud, hvis ikke det lige passer til din krop. Designet er helt enkelt og passer godt uanset, om din ferie tager dig sydpå til smukke sandstrande og dejlige swimmingpools, eller du skal slænge dig på en solseng i dejlige Danmark. Bikinien kommer i en fin, sort satinpose med snørrer, så du nemt kan pakke den til strandturen.