MENU
X

Hyggetøj

Se det store udvalg af blødt og lækkert homewear, som du kan putte dig, når der står afslapning på programmet. De skønne loungesæt fra Missya er oplagte som hyggetøj, og kan også bruges som loungesæt til caféturen. Du finder et bredt sortiment at homewear fra flere førende mærker.

1 til 36 af 222

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Homewear er perfekt til dig, der værdsætter hygge og afslapning i god stil. De lækre hjemmesæt fra både Missya, Super Dry og Calvin Klein har det til fælles, at de alle er super behagelige at have på. Der er skruet op for komforten ved brug af bløde materialer, der er virkelig lækre at have på. Men du finder homewear fra flere af de gode mærker hos trydeandres.dk. Vi har nemlig forstået vigtigheden af at have et bredt sortiment indenfor hjemmesæt, nattøj og natkjoler.

Det blødeste nattøj i bomuld og bambus

Du finder både todelte pyjamassæt samt natkjoler i blød bambus og bomuld fra Lady Avenue. Her er kvaliteten altid helt i top og den faste kunde værdsætter netop den facon og komfort der følger med et sæt nattøj fra disse mærker. Du finder natkjoler med lange ærmer samt natkjoler med korte ærmer. Begge slags findes, hvor de er ensfarvet, til dig der værdsætter det enkle nattøj. Må der ske lidt mere skal du kigge efter de flotte print, der bliver lavet hver sæson. Det samme print går ofte igen på tværs af de forskellige styles, så du har større valgmulighed, hvis først du er faldet for et lækkert design.

Det er ikke uden grund, at de lækre natkjoler fra Nanso er blevet så populære, som de er. Mange har fundet ud af, at her er et mærke, der sætter kvalitet, design og komfort over alt andet. Nattøjet har derfor en uovertruffen pasform og holdbarhed. Derfor er det også det sikre valg af nattøj, når først du har prøvet det. Med natkjoler fra Nanso er du altid sikret spændende mønstre i gode farver. Du finder næsten altid natkjoler der er holdt i sort og hvide farver, hvis det skal være lidt mere dæmpet. Men snyd ikke dig selv for Nansos smukke mønstre - de giver noget ekstra til natkjolen med korte ærmer.

Det eksklusive pyjamas valg

Franske Féraud laver nattøj i en klasse for sig. Her finder du altid de populære natkjoler med lange ærmer i de klassiske babyblå og rosa farver. Féraud laver også natkjoler med korte ærmer og de skønneste pyjamassæt med overdel og bukser. De samme to farver går igen sæson efter sæson og er tidsløse. Nattøjet fra Féraud laves op i en størrelse 46, og kan ofte bestilles hjem til dig, hvis en størrelse er udsolgt.

Leder du efter natkjoler eller pyjamassæt i silke, skal du kigge efter det smukke silkenattøj fra Lady Avenue. De fine natkjoler laves både med korteærmer og blonder, men også med spagettistropper og slids. De klassiske farver er off white og mørkeblå. Men silkenatkjolerne findes også i andre flotte sæsonfarver, så du kan vælge den natkjole der passer dig bedst. Seneste skud på stammen er en smuk housecoat i elfenben, som også er lavet i blank silke.

Homewear i de fedeste designs

Skønne Missya er blevet kendt for sine lækre hjemmesæt, der bliver lavet i forskellige designs og materialer. Det lækre udvalg af loungewear fra Missya gør det muligt at finde det sæt, der passer bedst til dig. Nogle sæt bliver lavet med overdel og bukser, hvor andre sælges seperat, så du kan mixe i mellem de forskellige bluser og bukser. Farverne grå og beige går ofte igen på Missyas homewear. Dertil kommer der hver sæson nye farver, der afspejler de farver der oppe i tiden. Serierne Lazy og Cozy er blandt de mest populære loungesæt fra Missya.