MENU
X

Just Female

Just Female er et dansk modebrand med et rent og minimalistisk udytk. Brandet blev lanceret i København i 2006. Virksomhedens værdier er baseret på deres ambition om, at skabe et moderne brand, hvor stilren og moderne mode dominerer. Der arbejdes derfor på at fremstille styles, som kan bruges til både hverdag og fest.  

Just Female gør brug af fine materialer, stilrene snit og fede detajler. Tøjet er på en og samme tid både råt og feminint. Brandets kollektioner rummer alt fra toppe og kjoler til bukser og frakker, alle produceret i lækre bomulds kvaliteter, viskose og polyester.

Stilen hos Just Female passer til de stilbevidste unge kvinder, såvel som den moderne kvinde med hang til simpelt og lækkert design. 

Just Female har hvert år fire flotte kollektioner, som alle indeholder fede items, flotte farver, print og mønstre. Med Just Female kan du få dig en fashionabel og trendy garderobe hver eneste sæson. Brandet er indbegrebet af den nordiske stil, som ikke kun er eftertragtet og efterspurgt herhjemme, men også på den internationale modescene. 

Så skal du have opadateret din garderobe med nogle trendy basis style, så se vores udvalg af Just Female her på siden. 

Se vores udvlag af Just Female skind, strik, bluse, frakke, bukser, kjole, buksedragt, skjorte, t-shirt, jakke, top, sweatshirt, tørklæde og her.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Med en gardetobe fuld af modetøj fra Just Female kan du være sikker på altid at være smart klædt på. De fantastiske kollektioner lægger op til masser af spændende looks til både dag- og aftenbrug. Til hverdag kan du eventuelt vælge et casual look bestående af en smart mønstret bluse og et par jeans fra Just Female. Til fest tilbyder de en lækker kjole eller et cool og moderne blazersæt. Mulighederne er uendelige og du kan med Just Female sammensætte din helt egen personlige stil.