Just Female

Just Female er et dansk modebrand med et rent og minimalistisk udytk. Brandet blev lanceret i København i 2006. Virksomhedens værdier er baseret på deres ambition om, at skabe et moderne brand, hvor stilren og moderne mode dominerer. Der arbejdes derfor på at fremstille styles, som kan bruges til både hverdag og fest.  

Just Female gør brug af fine materialer, stilrene snit og fede detajler. Tøjet er på en og samme tid både råt og feminint. Brandets kollektioner rummer alt fra toppe og kjoler til bukser og frakker, alle produceret i lækre bomulds kvaliteter, viskose og polyester.

Stilen hos Just Female passer til de stilbevidste unge kvinder, såvel som den moderne kvinde med hang til simpelt og lækkert design. 

Just Female har hvert år fire flotte kollektioner, som alle indeholder fede items, flotte farver, print og mønstre. Med Just Female kan du få dig en fashionabel og trendy garderobe hver eneste sæson. Brandet er indbegrebet af den nordiske stil, som ikke kun er eftertragtet og efterspurgt herhjemme, men også på den internationale modescene. 

Så skal du have opadateret din garderobe med nogle trendy basis style, så se vores udvalg af Just Female her på siden. 

Senest viste produkter