MENU
X

Karen By Simonsen

Karen by Simonsen kendetegnes ved deres brug af fantastiske materialer, farvevalg og tidsløse design.

Se vores udvalg af Karen By Simonsen bukser, t-shirt, kjole, skjorte og her.

Karen by Simonsen er et dansk modebrand startet af designeren Karen Simonsen i 2008. Brandet har siden sin start haft stor succes idet, at brandet formår at inspirerer alle de modebevidste kvinder med deres spændende og unikke designs. 

Tøjet er eksklusivt i sit udtryk og oser af god stil, kvindelighed og personlighed. Hos Karen by Simonsen er der fokus på sammensætningen af materialer og farver, hvilket også gør det muligt at sammensætte de forskellige styles på mange måder. 

Brandet huskes af de danske kvinder for deres fantastiske priser og lækre materialer, som gør tøjet både blødt og komfortabelt. Du kan med det klassiske tøj fra Karen by Simonsen fremhæve din elegance og femininitet, med tøj som er designet på baggrund af innovative detaljer, lækre rene linjer og enkelte unikke farvevalg. 

Hvert år designes to kollektioner af modetøj, som hver gang det rammer markedet formår, at symbolisere de hotteste og nyeste trends i modebrancen. Stilen bliver inspireret af nye og eksotiske indtryk, som hentes på rejser til destinationer verden over. 

Her hos Tryde Andrés kan du se vores udvalg af modetøj til kvinder fra Karen by Simonsen.  

Karen by Simonsen er af mange grunde en perfekt supplement til enhver kvindes garderobe. Dette skyldes at tøjet er præget af lækre farvesammensætninger og mønstre, der gør tøjet unikt og spændende at se på.

Kollektionerne er en blanding af tøj, der kan bruges til hverdag og tøj, der kan bruges til fest. Der er noget til enhver lejlighed og med brandets tidsløse design, er det muligt at bruge de samme styles sæson efter sæson. 

De mange designs fra Karen By Simonsen gør det muligt at skabe unikke og spændende outfuts hver eneste dag. Find dine favoritter hos Tryde Andrés.