MENU
X

Leveté Room

Blandt Leveté Rooms SS23 kollektion finder du både fine skjorter, bluser og kjoler. Du kan også finde de fedeste bukser i både sort, beige og brun. De neutrale farver klæder brandet og giver de forskellige styles et stilrent look. 

Se vores udvalg af Leveté Room bukser, skjorte, strik, bluse, t-shirt, nederdel, kjole, top, jeans og her.

1 til 36 af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Leveté Room er førende indenfor dansk mode

Leveté Room er et nyere dansk mærke, som er grundlagt i 2017. Leveté Room har sans for fine detaljer og skaber en komplet garderobe til den moderne kvinde, hvor klassiske, maskuline elementer møder lette, bløde, draperinger og minimalistiske snit. En nordisk stil til rimelige priser. Leveté Room er især blevet populært hos landets influencere, hvilket også gør, at der ofte er stor efterspørgsel på nogle af de mere vovede styles.

Du finder altid fede skjorter og lækre strik fra Leveté Room. Det farve neutrale univers klæder de fine styles og giver kollektionen et stilrent look. 

Klassiske Leveté Room skjorter med fede detaljer

Isla Solid skjorten er en klassisk bestseller, fordi den har en fantastisk pasform og er super behagelig at have på. Isla skjorten laves i flere forskellige styles, hvor der er mere eller mindre knald på detaljerne. Fælles for alle Isla skjorterne er, at de bliver lavet i en god blanding af bomuld, polyamid og elastan. Det gør, at skjorten holder sin pasform og er virkelig god at have på. Skjorterne kommer hver sæson i hvid. Det er en klassisk farve, der kan styles til alt, både jeans, bukser og leggings. Derudover kommer der altid nye sæsonfarver eller print, hvis du kan klare lidt mere spræl i dit outfit. Detaljerne kommer i form af ballonærmer, kalvekrøs, plissé eller hulmønster. 

Veste til ethvert outfit

Leveté Room er kendt for sine fede veste. De skaber både lange og korte veste, som har super cool detaljer i form af quiltede tern, store lommer eller paneler i forskellige farver. Til efteråret og vinteren finder du altid lange uldveste, som kan styles over skjorter eller kjoler. De kan sågar bruges over din blazer eller strik som en overgangsjakke, inden vinden bider for hårdt. Uldvestene er typisk enkle, hvor du finder flere detaljer på de lidt tykkere, quiltede veste. Farverne er holdt i sand, brun og off white i vinterhalvåret, hvor forårssæsonen også byder lysegrå, off white og lyseblå. Flere veste lukkes med lynlås, men de enkle i uld står åbne. 

Leveté Room Kjoler i strik af høj kvalitet

Leder du efter cool strik, skal du kigge efter Leveté Rooms fede strikbluser og strikkjoler. Her er der også kælet for detaljerne, så du får en strik, der skiller sig ud fra mængden. Enten i form af et fedt mønster eller nogle oversize detaljer, der gør hele forskellen i udtrykket. De fleste strik bliver lavet i gode blandinger af uld eller alpaca og akryl. Det gør, at du kan holde varmen, samtidigt med at pasformen holder. Strikbluserne kan styles til alt. Brug dem over skjorter og også gerne over dine kjoler, for at gøre dem mere hverdagsagtige. Strik fra Leveté Room er ofte holdt i grå og brune farver til efteråret, og off white og sand til foråret.

Moderne og lækre bukser og jakker fra Leveté Room

Du finder et stort udvalg af Leveté Rooms kollektion hos Tryde Andrés. Så er du faldet for det fede brand, er du kommet til det rigtige sted. Shop den lækre Leveté kollektion hos Tryde Andrés - Se bl.a. de lækre bukser og jakker, som du finder både online og i butikker på Fyn.