MENU
X

Leveté Room

Leveté Room står bag en smuk efterårskollektion med fine skjorter, lækker strik og cool bukser. De neutrale farver klæder brandet og giver de forskellige styles et stilrent look.

Se vores udvalg af Leveté Room bukser, skjorte, strik, bluse, jakke, t-shirt, tøj tilbehør, kjole, skind, vest, sweatshirt, sweatbukser, tasker, trøje og her.

1 til 36 af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Leveté Room er et nyt dansk mærke, som er grundlagt i 2017. Leveté Room har sans for fine detaljer og skaber en komplet garderobe til den moderne kvinde, hvor klassiske, maskuline elementer møder lette, bløde, draperinger og minimalistiske snit. En nordisk stil til rimelige priser.

Du finder altid fede skjorter og lækker strik fra Leveté Room. Det farve neutrale univers klæder de fine styles og giver kollektionen et stilrent look. 

Isla Solid skjorten er en klassisk bestseller, fordi den har en fantastisk pasform og er super behagelig at have på. Isla skjorten laves altid i flere farver, så du kan style den efter din stil. 

Leder du efter cool strik, skal du kigge efter Leveté Rooms fede strikveste og strikbluser. Efteråret byder på fed kabelstrik i lækre, grå farver. Med strik fra Leveté Room er du altid klædt på efter tidens trends og med en stil, der holder.

Du finder et stort udvalg af Leveté Rooms kollektion hos Tryde Andrés. Så er du faldet for det fede brand, er du kommet til det rigtige sted. Shop den lækre Leveté kollektion hos Tryde Andrés - både online og i butikker på Fyn.