MENU
X

Lovestories

Hos LoveStories arbejdes der med lingeri i smukke kombinationer af farver og mønstre, som alle har sit eget individuelle udtryk. Det legesyge univers kommer flot til udtryk i de forskellige styles indenfor både trusser og bh'er. Lovestories er kendt for deres ikoniske trekantsbh'er, som hitter blandt især det yngre publikum. Klik her for at se konverteringstabellerne til Lovestories størrelser!

Se vores udvalg af Lovestories tai, badedragt, bodystocking og her.

12 vare(r)

pr. side

Klik her for at se konverteringstabellerne til Lovestories størrelser! LoveStories er et originalt lingeribrand designet af multitalentet Marloes Hoedeman, der først og fremmest er fasihon- og interiørstylist. Marloes startede brandet på i håb om at kreere smukt undertøj til sig selv. 

De legesyge kreationer gør det muligt for dig at skabe din egen personlige stil indenfor lingeri. Tanken er at at de forskellige styles skal mixes og matches på kryds og tværs, og netop gerne må mismatches. Du sætter grænserne for hvordan dit undertøj skal mixes. Lovestories inspirerende univers er kendt for de smukke trekantsbh'er med og uden fyld i spændende designs. Der leges med blonder, stjerner og print i fede farver på både trusser og bh'er. Designet er ungt og fashionabelt og tiltaler især kvinder, der ønsker lingeri der er komfortabelt og let at tage på.

Inspirationen til de mange farverige kollektioner fra LoveStories kommer fra Marloes egne rejser rundt i verden. LoveStories er til de kvinder der er på udkig efter komfortabelt let lingeri og som kan lide at sammensætte prints og stilarter. Brandet appellerer til de kvinder, som ønsker lingeri der er enkelt og let at tage på. 

Bliv inspireret af de smukke farver og print fra LoveStories her på siden og forelsk dig i de smukke designs.