Luxzuz

Den danske brand Luxzuz producerer tøj i fantastisk kvalitet til en god pris der, som navnet antyder, oser af luksus. Stilen hos Luxzuz er klassisk, behagelig og som gør brug af tidens trends og nye tendenser. Luxzuz er derfor altid med på moden og klar med det sidste nye.  

Med tøj fra Luxzuz får du muliughed for at style dine outfits i uendelige kombinationer, hvilket gør tøjer både anvendeligt og tidsvarende. Brandet gør brug af klassiske snit, som er mikset med det rå og stilrene detaljer. Tøjet fra Luxzuz har kant samt elegance, og kan bruges til både hverdag og fest. Med andre ord er Luxzuz et innovativt tøjmærke med fingrene på pulsen, der designer smart og behageligt tøj til gode priser. 

 Her hos Tryde Andrés er vi glade for at forhandle Luxzuz. Der er et spændende udvalg af bluser, bukser og populære statement t-shirts. Tag et kig her på siden og se vores udvalg af Luxzuz styles. 

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2

Luxzuz er et succesfuldt brand, der har fokus på god kvalitet, materialer og en behagelig pasform. Samtidig er Luxzuz gode til at følge moden og brandet kommer hele tiden med bud på det sidste nye.

Luxzuz er tøj designet til den morderne kvinde, der skifter fra arbejde til fritid i hverdagen. I kollektionerne fra Luxzuz finder hun det rigtige mix mellem elegance og komfort.

Senest viste produkter