MENU
X

Maison Hotel

Skønne Maison Hotel er et spansk boheme mærke, der tager os med storm. Med unikke prints og fine detaljer har de skabt en SS23 kollektion med en sand vintagevibe. Se alle de fine styles og gå foråret i møde med et lækkert boheme outfit.

Se vores udvalg af Maison Hotel skjorte, kjole, bluse, vest, jakke, bukser, tunika og her.

24 vare(r)

pr. side

Spanske Maison Hotel er luksus boheme, når det er allerbedst. Mærket henter sin inspiration i den fede vintagestil, der især kendetegner 60'erne og 70'erne. Ægte tie-dye, unikke prints og fine broderi detaljer giver kollektionen sit ikoniske udtryk. Ser alle styles ikke ens ud? Det er helt ok. Det er nemlig blot et udtryk for, at der har været et sæt dygtige hænder igang i både indfarvning og syning.

Lækre vintage styles

Er du vild med det helt særlige udtryk og den vibe der ofte er i vintage designs? Maison Hotels kollektioner giver dig netop mulighed for at sammensætte et outfit, der emmer af fed vintage. De fine skjorter er pyntede med lækre detaljer som små kvaster, fine broderinger eller små blonder, der i fællesskab skaber det helt rigtige vintage udtryk. Style skjorterne til bukser fra samme kollektion eller til dine yndlings jeans eller bukser.

Skønne boheme print

Maison Hotel har virkelig fat i den lange ende, når de vælger prints til deres designs. Her mærker man for alvor brandets sjæl, som netop er et udtryk for det autentiske. De smukke prints emmer af sød boheme og er helt unikke. Du ser altså ikke de samme prints fra andre designere. Det gør, at du med Maison Hotel kan skabe et outfit, der er helt dit eget, og som du ikke ser i hele byen. 

Den nye forårskollektion

Den lækre SS23 kollektion fra Maison Hotel er det perfekte valg til dig, der kan kombinere skøn boheme med styles, du har i skabet i forvejen. Med fine kvaster og feminine broderier finder du både kjoler, skjorter, bluser, veste og bukser der er med til at skabe dit næste vintage outfit. Maison Hotels nye SS23 kollektion er et absolut must for dig, der går op i boheme stilen.