MENU
X
Filtrering

Nuværende filtrering

  1. Kategori: Fjern element Nederdel

Maison Hotel

Se vores udvalg af Maison Hotel nederdel, skjorte, kjole, bluse, vest og her.

1 vare(r)

pr. side

Spanske Maison Hotel er luksus boheme, når det er allerbedst. Mærket henter sin inspiration i den fede vintagestil der især kendetegner 60'erne og 70'erne. Ægte tie-dye, unikke prints og fine broderi detaljer giver kollektionen sit ikoniske udtryk. Ser alle styles ikke ens ud? Det er helt ok. Det er nemlig blot et udtryk for, at der har været et sæt dygtige hænder igang i både indfarvning og syning.

Lækre vintage styles

Er du vild med det helt særlige udtryk og den vibe der ofte er i vintage designs? Maison Hotels kollektioner giver dig netop mulighed for at sammensætte et outfit, der emmer af fed vintage. De fine skjorter er pyntede med lækre detaljer som små kvaster, fine broderinger eller små blonder, der i fællesskab skaber det helt rigtige vintage udtryk. Style skjorterne til nederdelen fra samme kollektion eller til dine yndlings jeans eller bukser.

Tie dye i luksusstil

Mange forbinder tie dye stilen med hippiekulturen. Og det er også her Maison Hotel har ladet sig inspirere. Når det er sagt, så er det også tydeligt at de fine tie dye styles har fået et ekstra nøk på designet. Det løfter kollektionen til et helt andet designmæssigt niveau og giver det et præg af luksus. I tie dye serien finder du både skjorte og nederdel, der kan styles sammen eller hver for sig. Og så finder du en super fin kjole med bindebånd. De flotte naturfarver giver dig mulighed for at style både med enkle farver men også med mere vilde prints, hvis du vil gå all in på boheme stilen.

Skønne boheme print

Maison Hotel har virkelig fat i den lange ende, når de vælger prints til deres designs. Her mærker man for alvor brandets sjæl, som netop er et udtryk for det autentiske. De smukke prints emmer af sød boheme og er helt unikke. Du ser altså ikke de samme prints fra andre designere. Det gør, at du med Maison Hotel kan skabe et outfit, der er helt dit eget, og som du ikke ser i hele byen. De fine prints finder du på kjoler, jakker og skjortebluser. I efterårskollektionen ses især toner i brun, bordeau og rust.

Quiltede skønheder

Hvis du gerne vil afslutte dit outfit med en lækker vest eller jakke, er de quiltede styles fra Maison Hotel helt oplagte. De er figursyede og har en rigtigt flot facon. Jakken er kort og kan netop bruges indendørs til dine efterårsstyles. Brug den over en af de lyse skjorter og sæt dine yndlings jeans til. Så har du et super casual efterårsoutfit. Den quiltede vest er kort og kan bruges lukket eller åben. Den er også perfekt til de creme farvede skjorter og jeans. Den quiltede effekt gør, at du også får lidt varme på de kolde efterårsdage.

Den nye efterårskollektion

Den lækre AW22 kollektion fra Maison Hotel er det perfekte valg til dig, der kan kombinere skøn boheme med styles, du har i skabet i forvejen. Kollektionen er holdt i varme toner, der gør sig super godt til årets kølige måneder. Med fine kvaster og feminine broderier finder du både kjoler og bluser, der er med til at skabe dit næste vintage outfit. Efterårskollektionen tæller kjoler, nederdele, skjorter og veste, der med unikke prints og fine detaljer, gør det muligt for dig at kreere et efterårslook med en fed vintage vibe. Maison Hotels nye Autumn Winter 22 kollektion er et absolut must for dig, der går op i boheme stilen.