MENU
X

Malene Hocke

Malene Hocke er et dansk brand, som startede i 2010, da designeren Malene Hocke startede sin første smykkekollektion. Efterfølgende er brandet blevet udvidet med tørklæder, skjorter, bukser og tunikaer, som alle fås i et smukt og enkelt design. 

Det har siden starten været en stor passion for Malene Hocke, at bringe nye internationale trends fra hele verden til Danmark. Alle kollektionerne er fremstillet i høj kvalitet, og der er kræset for hver eneste detalje. 

Produkterne fra Malene Hocke udstråler masser af personlighed og har et kvindeligt, elegant og chick look. Malene Hocke designer det hele selv og de forskellige items kan alle styles både op og ned, alt efter hvilket look man ønsker. Der bliver leget med flotte farver og prints, som sørges for passer ind i sæsonens nye trends og tendenser. 

Særligt populær er Marlene Hockes 'Solid' skjortebluse i silke, da den kan styles med alt fra høje hæle og en feminin nederdel til et par skindbukser og sneakers. 

Her på siden kan du se vores udvalg af flotte og unikke Malene Hocke styles. Find din yndlings modeller både online og i vores butikker.  

Se vores udvlag af Malene Hocke bluse og her.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.