MENU
X

Marie Jo

Når det kommer til lingeri er Marie Jo blandt de allerbedste mærker. Her er der kræset for både pasformer og designs, så du både får elegant lingeri men også komfortabelt undertøj til hverdag. Der er altid fokus på de smukke detaljer - enten på skålene eller på stropperne. Se det store udvalg af bh'er og trusser fra Marie Jo her.

Se vores udvalg af Marie Jo tai, maxi, string, hipster, marie jo avero, bh med bøjle, bh med bøjle og fyld og her.

1 til 36 af 96

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eksklusivt Marie Jo lingeri i smukt design

Med undertøj fra Marie Jo kan du forkæle dig selv med sexet undertøj i lækre materialer, bløde blonder og alle de moderigtige farver. Blandt de mange bh og trusse designs har utallige kvinder fundet deres personlige favoritter. Designet er svært at modstå og kollektionerne er både forførende, sexede og giver enhver kvinde følelsen af total velvære. 

For Marie Jo er det vigtigt at du finder det helt rigtige sæt undertøj, som kan give dig den bedste start på dagen. Du finder derfor altid en komfortabel bh med en matchence string eller hipster, som kan bruges både under din festkjole og under dit hverdagsoutfit. Undertøjet er lavet i de bedste materialer og har en pasform, som både giver støtte og det helt rigtige løft. Designet er altid uovertruffent og giver dig virkelig følelsen af et eksklusivt sæt lingeri.

Den mest populære Marie Jo BH

En populær favorit fra Marie Jo er den alsidige Avero bh. Avero er en kombination af feminine tern og et smukt marguerit broderi på stropperne. Bh'en fås både med og uden vattering i skålene, og kan bruges som almindelig bh eller laves til halterneck. Den er stilfuld, anvendelig og kan fås i flere flotte farvenuancer. Du kan også altid få et par matchende trusser i flere skønne modeller. Avero er og bliver en populær bh med sine smukke, hjerteformede skåle, der giver en helt fantastisk pasform. Avero serien laves altid i caffe latte, sort og hvid. Hver sæson kreeres den i en smuk sæsonfarve, så du kan få lidt afvekskling på farvefronten.

Feminint lingeri i særklasse

Feminine Jane er også en klassiker fra Marie Jo. Jane findes både med og uden blonder og kommer altid med de smukkeste taitrusser og strings. Jane er designet både som en balconette bh og en hjerteformet bh. Det betyder, at du har større mulighed for at finde den Jane bh, der passer bedst til din barm. Den elengante udsmykning gør Jane til en af de mest dekadente og feminine bh'er i kollektionen.

Marie Jo trusser og undertøj

Med Marie Jo går du aldrig galt i byen. Der er nemlig styr på alt fra stropper, syninger og materialevalg til lukkeanordninger. Du får derfor undertøj, som er designet helt optimalt til dig og din figur, og som har den bedste pasform.

Hos trydeandres.dk har vi et stort udvalg af lækkert Marie Jo undertøj i mange farver og udformninger. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med noget fantastisk lingeri, som du vil elske!