MENU
X

Marie Jo

Lingeri mærket Marie Jo er produceret af den belgiske Van De Velde og anses i dag, som værende et af de mest eksklusive lingeri brands.

1 til 36 af 93

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Med undertøj fra Marie Jo kan du forkæle dig selv med lækre materialer, bløde blonder og alle de moderigtige farver. Blandt de mange bh og trusse designs fra Marie Jo, har uadskillege kvinder fundet deres personlige favoritter. Designet er svært at modstå og kollektionerne er både forførende, sexede og giver enhver kvinde følelsen af total velvære. 

For Marie Jo er det vigtigt at du finder det helt rigtige sæt undertøj, som kan give dig den bedste start på dagen. Med lingeri fra Marie Jo er det altid muligt, at finde en komfortabel bh med en matchence trusse, som kan bruges både under din festkjole og under dit arbejdstøj. Undertøjet er produceret i de bedste materialer og har en pasform, som både giver støtte og det helt rigtige løft. 

Her hos Tryde Andrés har vi et stort udvalg af lækkert Marie Jo undertøj i mange farver og udforminger. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med noget fantastisk undertøj, som du vil elske!

Se vores udvalg af det lækre Marie Jo undertøj her på siden og find din helt egen favorit. 

Marie Jo er undertøj for den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker smukt og funktionelt lingeri. Du får med Marie Jo den perfekte pasform og undertøj med en lang levetid.

En populær favorit fra Marie Jo er den alsidige Avero bh. Avero er en kombination af feminine tern og et smukt blomstret broderi på stropperne. Bh'en fås både med og uden vattering i skålene, og kan bruges som almindelig bh eller laves til halterneck. Den er stilfuld, anvendelig og kan fås i flere flotte farvenuancer. Du kan også altid få et par matchende trusser i flere skønne modeller. 

Med Marie Jo går du aldrig galt i byen. Der er nemlig styr på alt fra stropper, syninger og materialevalg til lukkeanordninger. Du får derfor undertøj, som er desginet helt optimalt til dig og din figur. 

Her hos Tryde Andrés kan du finde lækkert lingeri fra Marie Jo i stride størmme, så både du, din mor, veninde og alle andre kan få et sæt der passer lige til jer.