Marie Jo

Marie Jo er produceret af belgiske Van De Velde og anses i dag som et af de mest eksklusive lingeri brands med et feminint udtryk og en super god pasform. Med undertøj fra Marie Jo kan du forkæle dig selv med lækre materialer, bløde blonder og alle de moderigtige farver. Blandt de mange bh og trusse designs fra Marie Jo, har uadskillege kvinder fundet deres favoritter. Designet er svært at modstå og kollektionerne er både forførende, sexede og giver enhver kvinde følelsen af total velvære. 

Med Marie Jo er det altid muligt at finde en komfortabel bh med en matchence trusse, som kan bruges både under din festkjole og under dit arbejdstøj. Undertøjet er produceret i de bedste materialer og har en pasform som både giver støtte og det helt rigtige løft. 

Her hos Tryde Andrés har vi et stort udvalg af lækkert Marie Jo undertøj i mange farver og udforminger. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med noget fantastisk undertøj, som du vil elske. Du får velsiddende undertøj, som holder formen vask efter vask.

Se vores udvalg af det lækre Marie Jo undertøj her på siden og find din helt egen favorit. 

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 83

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 83

Side:
  1. 1
  2. 2

Marie Jo er undertøj for den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker smukt og funktionelt lingeri. Marie Jo giver den perfekte pasform og undertøjet har en lang levetid.

En populær favorit fra Marie Jo er den alsidige Avero bh. Avero er en kombination af feminine tern og et smukt blomstret broderi på stropperne. Bh'en kan bruges som almindelig bh eller laves til halterneck. Den er stilfuld og kan fås i flere flotte farvenuancer.

Senest viste produkter