MENU
X

Marie Jo Avero

Avero er Marie Jo's ikoniske signatur bh. Den er kendetegnet ved sit ternede mønster, de hjerteformede skåle og de smukke margueritter på stropperne. Avero er en kvalitetsbh i verdensklasse og findes hver sæson i basisfarverne, hvid, sort og beige.

17 vare(r)

pr. side

Avero er en formstøbt bh med bøjle. Den har en smuk hjerteform og fine tern. De klassiske margueritter giver bh'en sit ikoniske og feminine udtryk. Averoserien omfatter også taitrusser, string og hipster så du kan skabe et helt undertøjssæt, hvor komforten er uovertruffen. Hver 2. sæson introduceres Avero i en lækker, moderigtig farve. Avero er en af Marie Jo's bedst sælgende bh'er og det er ikke uden grund. De smukke, hjerteformede skåle omfavner barmen på flot vis. Stropperne kan justeres på flere måde, så du både kan krydse dem på ryggen, lave halterneck eller fjerne dem helt for en stropløs bh. Har du ikke prøvet Avero, skylder du dig selv at komme ind og se den i virkeligheden. Når først du har lært Avero at kende, ønsker du at købe den i alle farver.
Stort udvalg af Marie Jo Avero hos Tryde Andrés. Få hjælp til at finde den helt rigtige bh. Hos Tryde Andrés får du altid god service og vejledning, når du køber lingeri fra Marie Jo Avero.