MENU
X

Marta du Château

Marta du Chateau skaber feminine styles i lækker boho stil med både kant og fede detaljer. De fine designs følger modetrenden, så du altid er sikret det sidste nye look.

1 til 36 af 210

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Marta du Château

Marta du Château er det dansk brand, der laver tøj til kvinder. Brandet er inspireret af den franske og italienske mode. De laver mange forskellige styles, så du kan være helt sikker på, at du kan finde noget til enhver anledning. 

Marta du Château holder moden

Marta du Château skaber kollektioner, der følger modetrenden. Du finder derfor altid styles, der passer til det, der rører sig i modeverden. Brandet er kendt for sin lækre og feminine boho stil, der omfavner det lette og legende look. Kvaliteten er i top og priserne er super skarpe. Så du kan nemt skabe dig et lækkert outfit til en god pris. Marta du Châteaus kollektioner rummer både fine skjorter, bluser, bukser og kjoler. Men også lækre strik til de køligere dage. Find dit nyt Marta du Château outfit hos Tryde Andrés.

De skønneste strik fra Marta du Château

Hos Tryde Andrés finder du et stort udvalg af strik fra Marta du Château til skarpe priser. Vi er nemlig helt vilde med deres strik. De er superlækre at have på og så luner de godt. De laver både strik med korte og lange ærmer og ofte har de et løst snit, fordi de er onesize. Du kan både finde ensfarvet striktrøjer, men også mønstret strik med fine farvekombinationer.

Hvis du synes, at Marta du Château lyder som et mærke for dig, så kan du se hele vores udvalg online her på siden eller besøge os i en af vores tre butikker, hvor du kan få vejledning om styling og pasform.