MENU
X

Medina

Missya Underwear har endnu engang lavet et nyt og spændende designsamarbejde med Medina. Den nye bikinikollektion er lige landet og spækket med sommerens hotteste bikinimode. Se de mange flotte styles indenfor bikini, badedragt, lingeri og chemisesæt her.  Medina x Missya kollektionen er naturligvis udviklet i samarbejde med Medina og tager udgangspunkt i hendes egen stil. Bliv inspireret af Medinas kollektion og stil og find din nye bikini herunder.


34 vare(r)

pr. side

34 vare(r)

pr. side

Medina har siden 2009 været et kendt ansigt udadtil, og hun har igennem årene vundet adskillige priser til Danish Music Award, solgt mere end 500.000 singler og har derudover flere gange været nomineret til "Årets Stilikon" til Elle Style Awards. 

Medina elsker det elegante og sexede look, hvilket også tydeligt kommer til udtryk i hendes fantastiske lingeri kollektion. Kollektionen er designet af Medina selv, som siden hun var helt ung har haft en drøm om at designe sin egen undertøjskollektion. 

Kollektionen indeholder både lækkert lingeri og nattøj - køb det online her hos trydeandres.dk eller kom ind i en af vores butikker og få kyndig vejledning til størrelser og pasform.