MENU
X

Medina

Medina x Missya kollektionen kommer online og i Tryde Andrés butikkerne fredag den 10. november.

Medina x Missya

Missya Underwear har endnu engang lavet et nyt og spændende designsamarbejde. Denne gang har de indgået samarbejde med den modebevidste popstjerne Medina, som ikke kun er kendt for sine populære hits men også for sin smarte og unikke tøjstil. 

Den nye kollektion blev tirsdag den 16. maj 2017 præsenteret til et stort event i København. Tryde Andrés to ejere Pernille Andrés og Charlotte Andrés deltog i det store show, som eksklusivt viste den spritnye kollektion frem.

Du kan med et klik lige her følge med i udviklingen af Medinas ny kollektion. Vi kan ikke vente ;o)

Medina x Missya

Medina har siden 2009 været et kendt ansigt udadtil, og hun har igennem årene vundet adskillige priser til Danish Music Award, solgt mere end 500.000 singler og har derudover flere gange været nomineret til "Årets Stilikon" til Elle Style Awards. 

Medina elsker det elegante og sexede look, hvilket også tydeligt kommer til udtryk i hendes nye fantastiske lingeri kollektion. Kollektionen er designet af Medina selv, som siden hun var helt ung har haft en drøm om, at designe sin egen undertøjskollektion. 

Kollektionen indeholder både lækkert lingeri og nattøj, som alt sammen vil kunne købes online her hos trydeandres.dk  den 10. november 2017.

Følg med ved at klikke herunder.

 

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side