MENU
X

Missya

Missya følger trenden indenfor både lingeri og badetøj og har hele tiden fingeren på pulsen i forhold til moden. Du finder både de helt klassiske bh'er som Mary og Dorrit, hvor pasform og komfort er helt i top. Men også bestsellerene Nicole og Tanya, som med sine fine blonder har et elegant og feminint udtryk. Missya laver lingeri til kvinder i alle aldre og til super skarpe priser. 

1 til 36 af 395

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Missya er et dansk produceret undertøjsmærke, som spænder over både lingeri, seamless undertøj, nattøj og badetøj i sjove og fantasifulde mønstre. Missyas designs er både farverige og stilfulde og henvender sig til et bredt publikum.

Målet for Missya har været at designe undertøj, som fremhæver de kvindelige former på den bedste måde. Derfor er deres undertøj ikke kun feminint og forførende, men også designet til at give god støtte og det rigtige løft til barmen. Den klassiske bh Mary har et helt enkelt udtryk og en fantastisk pasform. Den findes både som en almindelig bh med fyld og i en stropløs udgave til din lækre kjole. Bh'en er den perfekte t-shirt bh med bøjle og let vatterede skåle. En 'must have' i enhver basisgarderobe. 

Caja og Faith er lavet til den store barm og giver både støtte samtidigt med, at de er feminine med deres flotte blonder. 

En af Missyas bestsellere er den smukke Nicole Bra Top, som altid kommer i flotte sæsonfarver. De bløde og fine blonder giver braletten et ungt og feminint look. Nicole har indlæg i skålene men er uden bøjler.

Med lingeri fra Missya får du mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem bh'er, trusser og toppe. Du kan på denne måde skabe dit helt eget look, om det er romantisk, sjovt eller sporty. 

Hvis du ønsker, at holde din undertøjs garderobe 'up to date', så kan du gøre det med undertøj fra Missya. Det populære lingeri brand er nemlig altid med på moden og de nye trends, så de danske kvinder kan få skønt undertøj til fornuftige penge. 

Missya er berømte for deres bh-designs i verdensklasse og deres opfindsomme måde at bruge farver og mønstre på.

Er det tid til udskiftning i din undertøjsskuffe, så kan du starte med Missya. Med Missya finder du masser af inspiration til nye muligheder og uendelige måder, hvorpå du kan sammensætte de forskellige styles på kryds og tværs. Tag et kig her på siden og bliv inspireret af Missyas mange unikke modeller, eller kom ind til os i en af vores tre butikker og få personlig vejledning.