MENU
X
Filtrering

Nuværende filtrering

  1. Farve: Fjern element Mørkerød

Missya

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Missya er skønt undertøjs design for de unge piger, der drømmer om at gøre hverdagen til en fest. De producerer undertøj, nattøj og badetøj i sjove og fantasifulde mønstre. Deres designs er både farverige og stilfulde, og så der er noget for enhver smag. 

Målet for Missya har været at designe undertøj, som fremhæver de kvindelige former på den bedste måde. Derfor er deres undertøj ikke kun feminint og forførende, men også designet til at give god støtte og det rigtige løft til barmen. 

Med lingeri fra Missya får du mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem bh'er, trusser og toppe. Du kan på denne måde skabe dit helt egen look, om det er romantisk, sjovt eller sporty. 

Hvis du ønsker, at holde din undertøjs garderobe 'up to date', så kan du gøre det med undertøj fra Missya. Det populære lingeri brand er nemlig altid med på moden og de nye trends, så de danske kvinder kan få skønt undertøj til fornuftige penge. 

 Missya er berømte for deres bh-designs i verdensklasse og deres opfindsomme måde at bruge farver og mønstre på

Er det tid til udskiftning i din undertøjsskuffe, så kan du starte med Missya. Med Missya finder du masser af inspiration til nye muligheder og uendelige måder, hvorpå du kan sammensætte de forskellige styles på kryds og tværs. 

En særlig favorit hos Missya er den enkle Mary bra, som både fås som stropløs og almindelig bh. Bh'en er den perfekte t-shirt bh med bøjle og let vatterede skåle. En 'must have' i enhver basisgarderobe. 

Tag et kig her på siden og bliv inspireret af Missyas mange unikke modeller, eller kom ind til os i en af vores tre butikker og få personlig vejledning.