MENU
X

Moves

Byd velkommen til et af vores nyeste mærker Moves. Moves er et fashion brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. De skaber unikke styles til dig, som ønsker, at have de nyeste tendenser i garderoben.
Se vores udvalg af Moves bukser og her.

2 vare(r)

pr. side

Moves by Minimum:

Moves er en del af det velkendte brand Minimum, som blev grundlagt i 1997 i Aarhus. Moves blev dannet, da Minimum ønskede en linje til især de yngre kvinder. De er kendt for at være de første på trends og modetendenser inden for mode til kvinder. 

Mere om Moves: 

Moves er et ungt dansk fashion brand, som kom ud med deres første kollektion i 2015. De skaber unikke styles og sørger for de nyeste tendenser til garderoben. De fornøjer altid med smukke kjoler, fine nederdele og andet lækkert modetøj i deres kollektioner og så er det jo bare et plus, at deres priser er for alle. 

Så er du vild med at være med på de nyeste tendenser og altid være et skridt foran alle andre? Så skal du helt sikkert tjekke Moves ud.

De populære Nimma bukser:

Nimma bukser fra Moves er en stilfuld og moderne tilføjelse til enhver garderobe. Buksen har normal taljehøjde, og fronten er detaljeret med læg, der tilføjer volume til den brede silhuet. De er populære, fordi de er alsidige og kan styles til alt. De kan bæres med en enkel t-shirt og sneakers til et afslappet hverdagslook, eller styles med en skjorte og høje hæle til en mere formel anledning. Derudover er de super behagelige at have på og er fremstillet i en blød viskoseblanding. Og så er det jo bare et plus, at prisen er rigtig god. Du kan lige nu få dem i sort og sand. Se dem på siden her.